BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #21 Νοέμβριος 15, 2009 χαχααχχαχα, το οτι είστε ειδικοί, το έχω καταλάβει!!! Άντε να το προσπαθήσω!!! Ι'll be back...
Tsakonas Νοέμβριος 15, 2009 #22 Νοέμβριος 15, 2009 χαχααχχαχα, το οτι είστε ειδικοί, το έχω καταλάβει!!!Άντε να το προσπαθήσω!!! Ι'll be back... πριν βαλεις χερι στο πισι,ακουμπα το ψυγειο η καποιο μεταλλικο αντικειμενο για να ξεφορτωθεις τον στατικο ηλεκτρισμο.Ειναι πολυ βασικο αλλιως κινδυνευεις να καψεις τπτ.
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #23 Νοέμβριος 15, 2009 Έχουμε και λέμε : Πάει η κάρτα γραφικών...Έγινε clearCMOS:clap: Τι άλλο να βγάλω? ................ Επίσης , το βίσμα της τροφοδοσίας, πρέπει να είναι έτσι και τα δυο 4pinα δλδ συνδεδεμένα ή μονο το ενα? (το ενα γράφει P4 και το άλλο P4+)
Linos Νοέμβριος 15, 2009 #24 Νοέμβριος 15, 2009 Αν έχει η Μ/Β θέση για 8 τότε πιν τότε καλό είναι να τα έχεις έτσι. το 4+ το έχει για παλιότερες Μ/Β που είχαν μόνο 4 πιν.Τελικά τι το νεότερο;
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #25 Νοέμβριος 15, 2009 Ακόμα τπτ, βγάζω.... Εχω ενα Akasa Hdd couling case που θα φάει σουτ, αλλά "σκοντάφτει" πάνω στο psu και ΔΕΝ βγαίνει... Τώρα που γυρίζει... Το πολύ - πολύ να το χαλάσω, στην αχρηστεία το χα anyway.... Εδιτ: έσπασα και 2 νύχια, πάει το μανικιούρ....Δεν είμαι εγω για τέτοια, σας το πα...
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #26 Νοέμβριος 15, 2009 καλα ρε εσυ το έκανες βίδες.. :smoke: άρχισε να βγάζεις τα ανεμιστηρακια δεν σου χρειάζονται προς το παρόν. βγάλε οτι εχω με κόκκινο βελάκι. (κοψε ακόμα κ αυτο το μαύρο δεματικο που κρατάει τα ide καλώδια, θα ασχοληθούμε με αυτα αργότερα) οπως θα δεις εχω κάνει εναν πράσινο κύκλο σε μια φωτο. αυτο ειναι το βύσμα παροχής ρεύματος της ψυχτρας του επεξεργαστή, αφου βγάλεις το μαύρο κουτάκι που εχεις εκει τοτε πρέπει να συνδέσεις αυτο το βύσμα πανω στην μητρική. κανε τα υπόλοιπα κ θα σου πουμε να αρχίσεις να συναρμολογείς μετα. (Εκτος αν θέλεις να το βάψεις τπτ ροζουλι που θα πρέπει απλα να τα διαλύσεις ολα.)
Linos Νοέμβριος 15, 2009 #27 Νοέμβριος 15, 2009 :clap::clap: Τελικώς η λίστα με τα προβλήματα πώς έχει;
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #28 Νοέμβριος 15, 2009 Thanks guys!!!! Και μόνο που είστε standing by, νιώθω ασφάλεια!!!:mobile1: (γυναικεία ΥΠΕΡΤΑΤΗ ανάγκη...μην την αγνοείτε!!!) Alexisferos, είσαι στο μυαλό μου, χαχαχαχ, έναν pink panther, θα τον έβαζα να με κοιτάει ...υπεροπτικά στο πλάι !!!! ...................... Snake Sedrick - Fields (Blaze Haze mix) στα πλατώ ,τέρμα το volume και τώρα θα τα ξεβιδώσω ΟΛΑ !!! Stay tuned!!!
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #30 Νοέμβριος 15, 2009 τέλεια. βγαλε κ το κατω κ τον πάνω ανεμιστήρα για να σου πω τι αλλο να κάνεις. τωρα σκέφτηκα να σε στεναχωρήσω λιγο κ να σου πω οτι ροζ χρώμα δεν υπάρχει σε σπρέι αλλα μπορείς να συμβιβαστείς οπως η αδερφή μου με ενα πορτοκάλι φωσφόριζε. και αν θελεις να βάψεις το κουτι τοτε απλα πρέπει να βγάλεις τα παντα κ να μείνεις με τις λαμαρίνες. :-O
Linos Νοέμβριος 15, 2009 #31 Νοέμβριος 15, 2009 το φλόπι το χρησιμοποιείς καθόλου; καλά φαινεται ως τώρα
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #32 Νοέμβριος 15, 2009 Να το βγάλω λες Linos? Τώρα που το λες και το παρατηρώ, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, εκτός απο μια φορά που θέλαμε drivers για το raid setup....Ασ'το να υπάρχει...Never know... Alexisferos, θα κάνω test, έτσι όπως είναι εγχειρισμένο, να δω αν παίζει και θα δω μετά αν θα το μπογιατίσω.... Ας παίξει ,please!!!!! O ανεμιστήρ στους σκληρούς είναι δική μου πατέντα, να αερίζονται.. Να τον αφαιρέσω κι αυτόν?
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #33 Νοέμβριος 15, 2009 :...:...............no luck..Δεν παίζει... Να κάηκε τίποτα? ....
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #34 Νοέμβριος 15, 2009 αν τα πάρουμε απο την αρχη κ με την απλή λογική μια που ολα που ειχες συνδεμενα το τροφοδοτικό παίζει να φταίει (απ οσο βλεπω ειναι το OCZ" PowerStream Adjustable PSU αυτο ποσο εβγαινε 450w ???) και δεν ξερω αν έχεις ενα άλλο να δοκιμάσεις.αν κ οπως λες ολα έγιναν οταν συνδεσες τα παραπάνω ανεμιστηρακια, ισως να μην άντεξε κ να ειπε αντιο σε αυτον τον κόσμο.
Linos Νοέμβριος 15, 2009 #35 Νοέμβριος 15, 2009 έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις; όταν το πατάς να ανάψει ανοίγει αλλά δεν έχει σήμα στην οθόνη ή δεν ανάβει καθόλου;αν ανάβει όπως φαινέται γιατι έχει παρει ρεύμα η ζάλμαν και δεν έχεις σήμα στην οθόνη τότε είναι η γραφικών.αν δεν ανάβει ΚΑΘΟΛΟΥ τότε αν δεν ειναι κάπια λάθος συνδεση στα καλωδια, ειναι το τροφοδοτικο.εγώ ποντάρο στο να έχει "καεί" η γραφικώντο 90% τον νέων υπολογιστών δεν χρειάζεται φλοπι, τελευτέα φορά που μου χριάστικε φλόπι ήταν το 2006 όταν έφτιαχνα το προηγούμενό μου Πισι.BTW δεν πιστεύω να έχει πολλαπλές εισόδους σήματος η οθόνη και να έχουμε επιλέξει την λαθος???
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #36 Νοέμβριος 15, 2009 Linos το σκέφτηκα κ εγω για την κάρτα αλλα δεν μπιπαρει ειπε το ηχείο, παρατήρησα οτι στην κάρτα γραφικών εχει αναμμένο πράσινο λαμπάκι. το αλλο θεμα γιατι να καει? δεν καιγοντε ετσι οι γραφικων ο υπολογιστής δούλεψε μεχρι που συνέδεσε τα ανεμηστηρια
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #37 Νοέμβριος 15, 2009 Alexisferos, είναι 520w... Ισως θέλει αλλαγή πια...Linos, δεν παίζει άλλη κάρτα, θα είχα δοκιμάσει... Η οθόνη, ανάβει αλλά λέει no signal... Οταν το πρωτο άνοιξα έπαιξε....
Linos Νοέμβριος 15, 2009 #38 Νοέμβριος 15, 2009 μπορεί τότε να κάηκε το rail πάνω στο οποίο μπηκαν τα ανεμηστηρια, λόγω βραχηκυκλώματος ή κάτι τέτοιο.Εγώ θα δοκίμαζα αλλαγή και στα 2. έχο ενα τροφοδοτικο κάπου στο σπιτι άχρηστο να το δοκιμασεις αν θες, και αν φταίει αυτο πας και παίρνεις ένα άλλο.
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #39 Νοέμβριος 15, 2009 Τώρα παρατήρησα, οτι με το που πατάω το start, δείχνει οτι παίρνει ρεύμα, δια ενα δευτερόλεπτο σβήνει και μετά δείνει ρεύμα κανονικα .... τροφοδοτικό... Τα 'φτυσες καημένο!!!!
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #40 Νοέμβριος 15, 2009 Linos, πόσα w είναι? Δεν είναι κακή η ιδέα σου, thanks!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.