BellaDonna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 Όλα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια (!), όταν αγόρασα ένα συστηματάκι (φθηνούλι.... ) για να παίζω με τις φωτογραφίες μου και με τα τραγουδάκια μου.. Πρίν ενάμιση χρόνο, το σύστημα με εγκατέλειψε με μια μπλέ ...αποχαιρετιστήρια επιστολή, (blue sceen, αλλιώς) και δεν ασχολήθηκα περισσότερο μαζί του (Το είχαμε ήδη συζητήσει πολύ format στο format,αλλά είχε πάρει τις αποφάσεις του :hang3:)... Κάποια στιγμή, άλλαξα board και cpu (πριν κανένα χρόνο....) αλλά δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να το ανοίξω, έλεγα να το "σπρώξω" ,είχα βολευτεί με ένα laptopάκι... Το αποφάσισα χθες όμως :fun::clap:, αφου έπεσα πάνω στο forum σας!!!! Αλλά τι να πρωτοκάνω η γυναίκα? ... Να το ξεσκονίσω,να βγάλω το σεμέν απο την οθόνη (τσιμπήσατε, έτσι? χαχα),να θυμηθώ πιο κουμπί κάνει τι και πιο καλώδιο πάει που? Και όμως!! Πήρε μπρος αμέσως!!! Ωραία λέω, ας βάλω τα 7 (οχι αδέρφια, windows..) Βέβαια, μετά την παρέμβαση γνωστού Αθηναικού μεγαλοservice - που είχε κάνει την αναβάθμιση στο hardware πριν κανένα χρόνο - 2 απο τα ανεμιστήρια μου δε δουλεύανε, και που να θυμηθώ τώρα πιο καλώδιο είναι γι' αυτά και κυρίως ,που να το βρω μέσα στο χάος... Αλλά αφού το βρήκα, πάω ν' ανοίξω την οθόνη (που πριν άναψε κανονικά ) και... "NO SIGNAL", λέει... "ΚΟΥΑΞ ?" της λέω... Καμία απάντηση...Που θα πάει όμως, θα το βρω... Εκει μου ήρθε, η φοβερή ιδέα :dance3:!!! Δεν μαζευόμαστε, εσείς που ξέρετε απο τέτοια, να το συμαζέψουμε κιολας λιγουλάκι και να το ισιώσουμε? (εσεις δηλαδή ...Εγω θα φτιάξω τους καφέδες, τις πίτσες - φοβερή επιτυχία η ζύμη, οχι επειδη είμαι μπροστά !!!! -. Θα σας λέω " Μπράβο, καλή δουλειά, μα τι μάστορας!!!, ΟΧΙ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑΑ, αααα υπέροχο βιδωμα, ασχολείσαι καιρό? " και άλλα τέτοια επιβραβευτικά !!) Χαχαχαχχαχα, μα πως μου έρχονται αυτές οι ιδέες!!!!:smoke: Αλήθεια τώρα,πως μπορώ να το συμαζέψω λίγο, απο που ν' αρχίσω ? Πρέπει να ξεβιδωθούν βίδες να βγουν κάρτες, τροφοδοτικό και άλλα τέτοια? (μα που είναι το τηλ. εκείνου του χρυσοχέρη σ' εκείνο το Αθηναικό μεγαλοservice??:triniti:) Μάλλον, η σωστή ερώτηση είναι, που μπορώ να πάω για να μου το συμαζέψει κάποιος και να κάνουμε μερικές αλλαγούλες (να βάψουμε το κουτί, να βάλουμε temp monitor, να φτίαξουμε το air-flow, τα καλώδια..), δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μαγαζί - ΟΧΙ SERVICE - ? Υ.Σ Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας να διαβάσετε τα παραπάνω, ελπίζω να το έγραψα στο σωστό thread και.... scusatemi για το long post !!! Εδώ η φώτο (του χάους..) που όλοι περιμένατε (εντάξει, φταίω κι εγώ, αλλά δεν το κατέχω το sport..):
Snips Νοέμβριος 15, 2009 #2 Νοέμβριος 15, 2009 Καταρχήν μπορείς να αρχίσεις, αλλάζοντας τον τίτλο του θέματος σου. Κάντον πιο συγκεκριμένο για να έχεις και περισσότερες απαντήσεις. "Help ,βοήθεια, πνίγομαι, έχω πρόβλημα" γενικά και αόριστα, απλά δεν θα σου δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
dpolal Νοέμβριος 15, 2009 #3 Νοέμβριος 15, 2009 Επειδή δεν πολυκατάλαβα τί ακριβώς έγινε...Το έβαλες μπροστά και δούλεψε κανονικά.Μετά πήγες να συνδέσεις τους 2 ανεμ, που δεν δούλευαν, το έκανες αλλά σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη ;;;;Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα ;;;
Volrath Νοέμβριος 15, 2009 #4 Νοέμβριος 15, 2009 1) Δες το καλώδιο που παει απο την οθόνη στο πίσω μέρος του υπολογιστή, άμα έχει μπει καλά. 2) Σπρώξε λίγο την κάρτα γραφικών (κόκκινο βελάκι) προς τα μέσα, να δεις άμα πατάει καλά. 3) Ακολούθα τα καλώδια των ανεμιστήρων με μπλε (φούξια στα γυναικεία και πράσινο βελάκι και βγάλτα όλα. Μετά πάρε ένα κατσαβιδι και βγάλε και τους ανεμιστήρες. Δε τους χρειάζεσαι. Άμα θες να κρατήσεις κανέναν, κράτα όποιον θες ΕΚΤΟΣ αυτόν με το πράσνιο βελάκι που πιστεψε με δε κάνει τίποτα εκτός από θόρυβο. 4)Βγάλε και το μαύρο τετράγωνο. Καλή τύχη
jpavly Νοέμβριος 15, 2009 #6 Νοέμβριος 15, 2009 Αν η οθόνη δεν βλέπει σήμα τότε θα σου βγάζει No Signal. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την κάρτα γραφικών, αλλά δεν είναι και απόλυτο. Όταν το ανοίγεις ακούγεται κάποιο μπιπ? @Volrath: φούξια στα γυναικεία είναι ροζομωβ, αυτό εκεί είναι γαλάζιο λολ
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #7 Νοέμβριος 15, 2009 Καταρχάς ,σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! dpolal : Ουσιαστικά, η ερωτησή μου είναι ποιός ή μάλλον που μπορώ να βρω βοήθεια με το συμάζεμα,γιατί εγώ, δεν βλέπω να τα κατραφέρνω. Snips : εύστοχη παρατήρηση, αλλά γι' αυτό που θέλω να κάνω : Μάλλον, η σωστή ερώτηση είναι, που μπορώ να πάω για να μου το συμαζέψει κάποιος και να κάνουμε μερικές αλλαγούλες (να βάψουμε το κουτί, να βάλουμε temp monitor, να φτίαξουμε το air-flow, τα καλώδια..), δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μαγαζί - ΟΧΙ SERVICE - ? κι αφού το τοποθέτησα στο συγκεκριμένο thread, πιστεύω, οτι είμαι οκ...Volrath : περιεκτικός, πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις...Το πράσσινο βελάκι έφυγε ήδη, η κάρτα βγήκε και ξαναμπήκε, το θέμα είναι στο πολύ κακό air-flow και cable-management ... neuromancer : έλα ντε???? :triniti:
mech5107 Νοέμβριος 15, 2009 #8 Νοέμβριος 15, 2009 LoL, και γ@μw τα post... Αυτό είναι φτηνό συστηματάκι? Με full atx case, Q6600, 8800 και τίγκα στα ανεμιστήρια και τις ψύκτρες? Βγάλε και βάλε την κάρτα γραφικών... Επίσης, κανα bip κάνει?
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #9 Νοέμβριος 15, 2009 @Volrath: φούξια στα γυναικεία είναι ροζομωβ, αυτό εκεί είναι γαλάζιο λολ ¨ το 'χεις!!!! Χα,χα ,σ'ευχαριστώ για το post,κανένα μπιπ, οταν το πρωτοάνοιξα ,έδωσε σήμα, μετά τη σύνδεση και των ανεμιστήρων (αφού έσβησα και ξανάνοιξα το τροφοδοτικό), έγινε το κακό... Το θέμα μου όμως δεν είναι εκεί... πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε το τροφοδοτικό γιατί όλα τ' άλλα δουλεύουν, ούτε η γραφικών, γιατί το λαμπάκι της ανάβει και το ανεμιστηράκι της δουλεύει. Σκέφτομαι να κάνω clearCMOS... Το θέμα μου είναι, πως θα το συμμαζέψω όλο αυτό....
jpavly Νοέμβριος 15, 2009 #10 Νοέμβριος 15, 2009 Αν θες όπως λες κατάστημα να συμμαζέψει το κουτί και κανένα βάψιμο όπως λες, απευθύνσου στο Multirama extreme, είναι εκεί ο γνωστός Κοπρίτης και θα μπορέσει να ασχοληθεί με οτι χρειαστείς.
mech5107 Νοέμβριος 15, 2009 #11 Νοέμβριος 15, 2009 Kάντο...το ClearCMOS Φτιαχ' το πρώτα και μετά το χαλάς για να το μαζέψεις...εσείς οι γυναίκες θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί ρε παιδάκι μου @Admin To F4il σου παραπάνω δεν θα το φτιάξεις?
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #12 Νοέμβριος 15, 2009 mech5107 : thanks, ε, photoshop είναι αυτό, είναι ...αδηφάγο!!! Οσο για τα υπόλοιπα, been there, done that,αλλά τπτ.... Θα δοκιμάσω να βγάλω τη μπαταρία του board αλλά φοβάμαι με τόσο καλώδιο να το πειράξω περισσότερο... Μπορεί να εκραγεί!!!! :computer: χαχαχααχα!! jpavly : You got the point!!!:clap: ΠΟΥ , ΠΩΣ ?
mech5107 Νοέμβριος 15, 2009 #13 Νοέμβριος 15, 2009 http://www.multirama.gr/company/stores?provid=06&stid=18http://www.xtremapc.gr/
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #14 Νοέμβριος 15, 2009 mesh5107 : Mήπως έχεις περισσότερες λεπτομέρειες να μου στείλεις με pm για τον συγκεκριμένο για να επικοινωνήσω κατευθείαν μαζί του?Ο άνθρωπος , απ΄ότι είδα, κάνει απλές ....υπερπαραγωγές!!!!!:clap:
mech5107 Νοέμβριος 15, 2009 #15 Νοέμβριος 15, 2009 Στείλε του pm...είναι μέλος εδώ και σε πολλά άλλα forum του χώρου...
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #16 Νοέμβριος 15, 2009 Το ξέρω , απλά δεν μπορώ να στείλω pm Σ΄ευχαριστώ πάντως!!
neuromancer Νοέμβριος 15, 2009 #17 Νοέμβριος 15, 2009 Μήπως το Zalman fan της CPU είναι στο αργό και το bios νομίζει ότι είναι off και κόβει τη mobo για προστασία? Είναι ένα θέμα που είχαν παλιά οι zalman με το ποτενσιόμετρο.
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #18 Νοέμβριος 15, 2009 BellaDonna δεν πιστεύω να εισαι η γνωστή BellaDonna που βγαίνει στον γουγλι αν γράψεις το nick name σου? λοιπόν για να μην ξεφεύγω απο το θέμα μας. προσπάθησε να βγάλεις μερικα πραγματάκια μεσα απο το κουτι μονη σου, αυτα που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πανω. κ μετα βγάλε παλι μια φωτογραφία για να σου δώσουμε ιδεες. (ιδεες υπάρχουν πολλες λ7 κ χρόνος δεν υπάρχει) οσο για τα multiramaextreme πιστεύω οτι ο (Κοπρίτης) θα σε βοηθήσει γιατι όπως ειδες κ εσυ εχει φτιάξει υπέροχα πράγματα. στο αλλο θεμα σου. για να στείλεις πμ ειναι πολυ απλό. πήγαινε εδώ http://www.thelab.gr/member.php?u=166 (αν κ ειδα οτι πήγες ) και ακριβός κατω απο το όνομα του χρήστη λεει με μικρα γραμματακια (αποστολή μηνύματος) πατάς το κουμπάκι, γράφεις τα σχετικά σου κ κάνεις αποστολή. :dance3:
BellaDonna Νοέμβριος 15, 2009 Author #19 Νοέμβριος 15, 2009 Alexisferos : xaxax, δεν είμαι είμαι η γνωστή BellaDonna, είμαι όμως μια bella donna, (και επίσης μεγάλη "ψωνάρα",χαχαχαχ)!!!:smoke: Οσο για το pm : To παραδέχομαι, γεννήθηκα ξανθιά... Στην πορεία όμως άλλαξε το χρώμα (μόνο του...αλήθεια!!) και μπορώ να επεξεργάζομαι τις πληροφορίες χωρίς ... σαντρέ φίλτρο :p Δεν μπορώ να στείλω pm, γιατί απλά δεν έχω συμπληρώσει 10 posts!!!! ............ Οπως είπα και πιο πάνω, ψιλο - φοβάμαι να το πειράξω - οχι οτι δεν το έχω κάνει στο παρελθόν- αλλά δεν είμαι για να ξανα-πληρώνω μ@λ@κίεζζζ...
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #20 Νοέμβριος 15, 2009 δεν παθαίνει τπτ.. είναι ετσι φτιαγμένα αυτα τα πράγματα που δεν παθαίνουν τπτ. κανεις δεν γεννήθηκε με το να τα ξέρει ολα. τώρα στο αλλο πρόβλημα που δεν σου ανοίγει ο υπολογιστής, νο1. ίσως ειναι κ το τροφοδοτικό αν ολα τα ανεμηστηρακια δουλεύουν κ αυτο δεν λεει να σε υπακούσει. νο2. δοκίμασε να βγάλεις την μπαταριά μην φοβάσαι δεν παθαίνει τπτ. πάτα ενα λαμακι που έχει εκει στην βάση της κ αυτη θα πεταχτεί εξω αυτόματα, μόλις την πιάσεις τοποθέτησε την στο ιδιο σημείο , απλα σπρώξε την μεχρι να κάνει κλακ. νο3. αλλα 3 μηνύματα κ θα μπορείς να στείλεις κ πμ. νο4. βγάλε αλλη μια φώτο να δούμε τι έχεις κάνει. edit: κανε αυτα που σου λέμε κ οταν ανοίξει το εργαλείο θα δούμε αν επαρκεί το airflow που εχει κ πως να κρύψεις/ μαζέψεις τα καλώδια, δεν ειναι δύσκολο μια που εχεις στρογγυλά ide και μεγάλο κουτι αν θέλεις να το βάφεις κιόλας θα σου πουμε κ πως να το διαλύσεις, είμαστε ειδικοί σε αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.