Papadrams Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2009 Λοιπόν.. Τα εν λόγω ηχεία είναι 5.1 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Ξαφνικά απο την μια μέρα στην άλλη βάζω να ακούσω μουσική και συνειδητοποιώ ότι δουλεύουν μόνο το μπροστά αριστερό και το μπροστά δεξί ηχείο καθώς και το woofer.. Το κεντρικό και τα 2 πίσω ηχεία δεν δουλεύουν.. Πιστεύω οτι έψαξα τα πάντα.. Έλεγξα τα καλώδια απο πίσω μήπως και έφυγε κάποιο αλλα τπτ.. Κατέβασα τους πιο σύγχρονους drivers για την μητρική αλλά πάλι τίποτα... Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω.. Μέχρι πριν απο αυτό το πρόβλημα τα ηχεία έπαιζαν πραγματικά τέλεια.. Ψάχνω απεγνωσμένα μια λύση:wall::wall::wall: Plz help me...:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Νοέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 για αρχή μην ανησυχείς δεν έχει χαλάσει τίποτα. δικάναλο ήχο του δίνεις να αναπαράγει 2.1(ενσωματωμένο crossover για αυτό και παίζει το woofer)σου βγάζει. κάποια ρύθμιση θα φταίει. φαντάζομαι ότι πριν με κάποιο τρόπο το δικάναλο ήχο το έκανε 5.1 και για αυτό παίζαν όλα τα ηχεία. τσέκαρε πάλι τις ρυθμίσεις τις κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 το είχα πάθει και εγώ με αυτα τα ηχεία βγάλε ολα τα καλώδια των ηχείων απο την μόμπο σου και βαζε ένα ένα τα καλώδια στις αντίστοιχες εισόδους (πανε δλδ ανάλογα με τα χρώματα) απενεργοποίησε το ματριξ και πάτα μετά να σου κάνει τεστ τον ήχο. Αν και πάλι τίποτα δοκίμασε μια εξωτερική πηγή στο aux πχ ενα cd player.Αν παίζουν ολα τα ηχεία τοτε θα ξέρεις οτι το πρόβλημα είναι στον ήχο απο την μόμπο σου και οχι στα ηχεία σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadrams Νοέμβριος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 το είχα πάθει και εγώ με αυτα τα ηχεία βγάλε ολα τα καλώδια των ηχείων απο την μόμπο σου και βαζε ένα ένα τα καλώδια στις αντίστοιχες εισόδους (πανε δλδ ανάλογα με τα χρώματα)απενεργοποίησε το ματριξ και πάτα μετά να σου κάνει τεστ τον ήχο. Αν και πάλι τίποτα δοκίμασε μια εξωτερική πηγή στο aux πχ ενα cd player.Αν παίζουν ολα τα ηχεία τοτε θα ξέρεις οτι το πρόβλημα είναι στον ήχο απο την μόμπο σου και οχι στα ηχεία σου Μια διευκρύνηση.. Τι είναι μόμπο και τι το μάτριξ????:hmm: Να βγάλω τα καλώδια και να τα ξαναβάλω το δοκίμασα πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 το ματριξ είναι το κουμπάκι πάνω στο cotroller των g51 (εκεί που ρυθμίζεις την ένταση του ήχου δηλαδή) Εχει ενα κουμπί που λέει για game ή sound απενεργοποίησε το αυτό. Μόμπο είναι motherboard στα ελληνικά μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadrams Νοέμβριος 15, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 το ματριξ είναι το κουμπάκι πάνω στο cotroller των g51 (εκεί που ρυθμίζεις την ένταση του ήχου δηλαδή)Εχει ενα κουμπί που λέει για game ή sound απενεργοποίησε το αυτό. Μόμπο είναι motherboard στα ελληνικά μητρική πάτησα το ματριξ και οταν το έβαλα στο gaming δούλευαν όλα.......... Όταν το έχω απενεργοποιημένο δουλεύουν μόνο τα 2.... Τί παίζει??????????????????:wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 δοκίμασε λιγο ενα cd palyer να το συνδέσεις στο aux.Η είσοδος είναι πίσω απο το woofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadrams Νοέμβριος 15, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Δεν εχω καλώδια για να το συνδέσω:fist: Μπορείς να μοθ στείλεις μια φώτο που να φαίνεται πως είναι το καλωδιο για να το αγοράσω?? Plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 18, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Δεν εχω καλώδια για να το συνδέσω:fist: Μπορείς να μοθ στείλεις μια φώτο που να φαίνεται πως είναι το καλωδιο για να το αγοράσω?? Plzθα πας και θα πεις οτι θες ένα καλωδιο απο jack σε rca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadrams Νοέμβριος 20, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Πήρα το καλώδιο αλλά ακόμα το ίδιο πρόβλημα.. Όταν έχω απενεργοποιημένο το matrix τότε δουλεύουν μονο τα 2 μπροστινά και το woofer.. Ενώ όταν το matrix είναι στο gaming ή sto music δουλεύουν και τα 5 ηχεία... Μήπως να τα πάω για service???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Νοέμβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 δοκιμασε να αναπαραγεισ 5.1 με απενεργοποιιμενο το ματριχ και πες μας αν δουλευοyν ολα τα ηχεια. http://www.youtube.com/watch?v=KvvCODk5Mx0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.