Jump to content

Desktop σε 3 οθονες και αλλες αποριες

whitewolf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως λεω και στο τιτλο θελω να επεκτηνω την επιφανεια εργασιας μου σε τρεις οθονες απο 2 που ειναι τωρα,εχω λοιπον μια asus 9600 GT και χρησημοποιω τα 2 dvi για 2 οθονες.Ειναι ορθη η ιδεα να αγορασω μια ιδια καρτα και να την βαλω sli ωστε να εχω αλλες 2 dvi εξοδους?Πρεπει να ειναι ιδια ακριβως η δευτερη καρτα για να δουλεψει?

Η καρτα μου ειναι ακριβως αυτη:

http://gr.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=2133

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=tFij18fgyUHDGvhu&templete=2

προτασεις και ιδεες ελευθερα...

Φίλε μου, δε ξέρω αν διάβασες το thread που σου έστειλε ο makio(δικό μου είναι),αλλά έχω να σου πώ τα εξής:

Αυτή τη στιγμή, λειτουργώ 3 monitors με την χρήση μίας 5870, η οποία υποστηρίζει μέν 3 monitors(2χ19'' 1χ24''), αλλα ΔΕΝ κάνει extend τα desktops των 2χ19'' monitors στο 24''(κάνει μόνο το 1). Για να γίνει αυτό, χρειάζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 monitor να έχει υποδοχή Direct Display(μοιάζει περίπου με την υποδοχή του HDMI-αν δεις previews απο 5870 θα το δείς).

Έτσι, για να έχω display σε 3 monitors αλλα και για να μπορώ να κάνω extend τα 2 19'' στην 24'', έβαλα παράλληλα για παραπεταμένη Ατι 3450(2 dvi εξόδους) στην οποία έχω συνδέσει τα 2 19'' και στην 5870 εχω βάλει μόνο το 24''.

Έτσι το process και το display στην 24'' γίνεται στην 5870, και απλά η 3450 κάνει μόνο το display στις 19'' (Όλα αυτά σε περιβάλλον Windows 7)

Υποθέτω πως δέ χρειάζεται να πάρεις την ίδια ακριβώς κάρτα γραφικών με αυτή που έχεις, ούτε πρέπει να είναι σε διάταξη SLI. Βρές μία παλιά κάρτα απο κάποιον φίλο, κάνε δοκιμή και μετά αγόρασε την πιό low price, αν όλα πάνε καλά!

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.