Jump to content

dremel

petran_x13

Recommended Posts

Παίδες μου σαν κλασικός δεκαπεντάχρονος έχω το μικρόβιο τις modas μέσα μου:p

Ετσι σήμερα με μια επίσκεψη στο alex pack πηγαίνοντας για το dremel που ήθελα μιας και λόγο ηλικίας όπως είναι αναμενόμενο δεν μπορώ να δώσω 90 εύρα για το το αυθεντικό dremel ειπα να παο στα dremelakia του alex pack που από ότι μου είπαν είχαν ένα 20αρίκο παο μπαίνω μέσα μονο 3 κοπελίτσες ήταν για να εξυπηρετούν και ήταν και άσχετες με το λίγο ψάξιμο βρήκα μονο το πριονάκι που ήθελα dremel πουθενά τις κάνω όμως τις κοπέλας πριν φύγω έχετε καθόλου dremel γιατί δεν βρήκα κάτι και μου απαντάει (τι είναι αυτό?) μήπως ρε παιδιά το ζήτησα με λάθος τρόπο? Πως και από που μπορώ να βρω ένα φτηνό?:rubik:

Περιστροφικό πολυ-εργαλείο το έλεγε παλιότερα στο alex pack...

Υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος ειδικά alex pack για εργαλεία...εκεί θα έχει.

Για δές αυτό: Original Dremel@€50

Το θέμα είναι ότι στο ηράκλειο έχουμε μονο ένα alex pack και ακόμα αν και κοίταξα μονος μου στα εργαλεία dremel δεν βρήκα μονο γωνιακούς κοφτές.Ακουσα ότι και στο carrefour έχει ισχύει κάτι τέτοιο?

φιλε petran_x13 η μονή λυση ειναι να πας κ να ψαχεις μόνος σου στο σημείο με τα ηλεκτρικά εργαλεία αν δεν ξέρουν οι κοπέλες.

το Αλεχ πακ εχει dremel απο εκει ειχα πάρει εγω το δικο μου κατι χρονια πριν κ ακόμα δουλεύει.

do it ειναι η μάρκα του κ ερχεται σε μια γκρι πλαστική κασετίνα και αν θυμάμαι καλα 2 χρόνια εγγύηση.

οσο για το φτηνό μην σε νοιαζει θα σου κανει μια χαρα την δουλειά κ με το παραπάνω..

φιλε petran_x13 η μονή λυση ειναι να πας κ να ψαχεις μόνος σου στο σημείο με τα ηλεκτρικά εργαλεία αν δεν ξέρουν οι κοπέλες.

το Αλεχ πακ εχει dremel απο εκει ειχα πάρει εγω το δικο μου κατι χρονια πριν κ ακόμα δουλεύει.

do it ειναι η μάρκα του κ ερχεται σε μια γκρι πλαστική κασετίνα και αν θυμάμαι καλα 2 χρόνια εγγύηση.

οσο για το φτηνό μην σε νοιαζει θα σου κανει μια χαρα την δουλειά κ με το παραπάνω..

αυτό λέω τα έψαξα μονος μου και βρήκα από τρυπάνια και γωνιακούς κοφτές μέχρι σεγες αλλα dremel δεν είδα πουθενά για αυτό λέω να τα παραγγείλω από το alex pack αθηνας μαζί με κάτι ροδάκια για καρεκλα γραφείου που ήθελα.

Ψαξε και σε τοπικα μαγαζια ολο και κατι θα βρεις

θα ψάξω να είσαι σίγουρος:T: Το άλλο πρόβλημα είναι μου είπαν ότι τα ροδάκια κοπής τον doit dremel χαλάνε πολύ εύκολα. Αρα μόλις πάρο το dremel να παο να πάρο και μερικά extra?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.