Jump to content

προγραμμα για σβησιμο οθονης?

speedman_26

Recommended Posts

εχω ενα φορητο τοσιμπα. το μοντελο A23E. το ειναι οτι οταν ακουω ραδιοφωνο απο το ιντερνετ δεν απενεργοποιητε η οθονη του φορητου ενω το εχω ρυθμιση με το προγραμμα που εχει η τοσιμπα να σβηνει σε ενα λεπτο.

οταν κατεβασω ταινιες σβηνει οταν βλεπω βιντεο απο το ιντερνετ σβηνει αλλα οταν ακουω ραδιοφωνο δεν σβηνει.

μηπως υπαρχει προγραμμα που να μπορω να σβηνω την οθονη οποτε θελω εγω?

είπες δοκίμασες απο πρόγραμμα της toshiba.

Γιατι δεν δοκιμάζεις μέσα απο τα ίδια τα windows?

Πάνε έναρξη/Ρυθμίσεις/Πίνακα Ελέγχου/Επιλογές Ενέργειας και δες τι σου λέει στο σβήσιμο οθόνης

το προγραμμα της τοσιμπα σβηνει κανονικα την οθονη αλλα οταν ακουω ραδιο δεν σβηνει την οθονη και δεν ξερω γιατι? οταν κατεβασω αρχεια τορρεντ σβηνει μια χαρα.

εχω windows vista.

δεν υπάρχει κάποια συντόμευση του τύπου Fn+κατι που πατώντας τη σβήνεις την οθόνη;

βασικά, τώρα που το σκέφτομαι κάποτε είχα βρει ένα scriptακι που το έτρεψες και έσβηνε επί τόπου η οθόνη, θα ψάξω και αν το βρω θα στο στείλω.

δεν υπάρχει κάποια συντόμευση του τύπου Fn+κατι που πατώντας τη σβήνεις την οθόνη;

βασικά, τώρα που το σκέφτομαι κάποτε είχα βρει ένα scriptακι που το έτρεψες και έσβηνε επί τόπου η οθόνη, θα ψάξω και αν το βρω θα στο στείλω.

το fn το εψαξα και δεν εχει. απλως το θεμα ειναι δεν σβηνει η οθονη μονο αν ακουω ραδιοφωνο. σε ολες τις αλλες λειτουργιες αν κανω σβηνει η οθονη οποτε την προγραμματισω

το δοκιμασα με το wizmo και μου τρεποπαιζει η οθονη και το εσβησα το προγραμμα

το βρηκα το προγραμμα μαγκες λεγεται shut down expert και μπορεις να βαλεις κουμπι για σβησιμο οθονης.

εβαλα φ1 και μολις το παταω τωρα σβηνει την οθονη.

Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας, οι περισσότεροι το ξεχνάνε πια :)

Επίσης, δεν μιλάμε για "σπασμένα" κλπ και μπράβο σου που βρήκες λύση σε freeware αντί να σπάσεις κάποιο πρόγραμμα :T:

Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας, οι περισσότεροι το ξεχνάνε πια :)

Επίσης, δεν μιλάμε για "σπασμένα" κλπ και μπράβο σου που βρήκες λύση σε freeware αντί να σπάσεις κάποιο πρόγραμμα :T:

βρηκα και σπασμενο αλλα δεν το ανεβασα γιατι μπορει να εχει ιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.