akiss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2003 Βγηκαν σημερα, μια μερα πιο νωρις απο οτι ακουγοταν, η νεοι drivers της nvidia για τις καρτες γραφικων της.ειναι για τα windows 2000-XP και μπορειτε να τους κατεβασετε απο εδώVersion: 52.16Release Date: October 23, 2003WHQL Certified Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 23, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Ναι ρε παιδιά, για πείτε τίποτα γι' αυτούς. Τους δοκίμασε κανείς; Να τους βάλω ή θα ψάχνομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM_SteR Νοέμβριος 2, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2003 εγώ φίλε μου ήδη τους κατεβάζω. μέχρι τωρα ποτε δν μου παρουσιασανε προβλιμα οι dvrivers της nvidia , ουτε ποτε χρειαστηκε να πσακσω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 2, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2003 Εγώ μόλις τους έβαλα, μετά δεν είχε την επιλογή για το nView. Δηλαδή δεν δούλευε το Tv-out. Έτσι ξαναγύρισα στους προηγούμενους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 3, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Στο foroum του Future mark λενε πως πολοι ειδαν αρκετους ποντους προς τα κατω με τους 52.16 στο 3DMark αλλα τα παιχνιδια ειναι ολα πολυ καλυτερα και σε Image quality και σε καρε. Θα τους δωκιμασω για να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Νοέμβριος 3, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Αρχική απάντηση από Sisman Στο foroum του Future mark λενε πως πολοι ειδαν αρκετους ποντους προς τα κατω με τους 52.16 στο 3DMark αλλα τα παιχνιδια ειναι ολα πολυ καλυτερα και σε Image quality και σε καρε. Θα τους δωκιμασω για να δω. τα ιδια ακριβως αποτελεσματα ειχα και εγω.καλυτερη ποιοτητα στα παιχνιδια.οσο για το nview που λεει ο cherryman μου παιζει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonewolf Νοέμβριος 3, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 TOYS EXW DOKIMASEI KAI PAIZOYN TELEIA.EXOYN POLY KALYTERH EMFANISH STA TRIANGLES KAI OSO GIA TO NVIEW POY LEEI O CHERRYMAN MOY DOYLEPSE MIA XARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 3, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Εντάξει ρε παιδιά, μην βαράτε. Πάντως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά εγώ έχω μια GeForce2. Πάντως με τους 43.45 και το tv tool 9 έχω πάρα πολύ καλό tv-out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.