Jump to content

βασικός μισθός

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παλιότερα είχα βρει πίνακες με τους βασικούς μισθούς αποφοίτων πληροφορικής ΑΤΕΙ. τώρα όμως δεν μπορώ να βρω τίποτα.

θα ήθελα λοιπόν να μου αναθέσετε σελίδες και αν γνωρίζεται σε πιο σωματείο ανίκουμε. ρωτάω για ιδιωτικό τομέα και απλά θέλω να μάθω τι παίρνουμε και όχι τι μας δίνουν.

Αυτό εξαρτάται σε πιο κλαδο ανηκει η εταιρια που δουλευεις.

π.χ Κατηγορία: Χειριστών Η/Υ βιομηχανικών κ.λπ. επιχειρήσεων

http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=180

Κατηγορία: Παροχής υπηρεσιών

http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=120 κοιτας απο σελιδα 19

Κατεβαζεις τον πινακα_09 και κοιτας τον μισθο απο 1/9/2009

θα ήθελα όμως να ρωτήσω σαν τεχνικός απόφοιτος σχολής α.τ.ε.ι. πληροφορικής σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ποιος είναι ο καθαρός βασικός μισθός μου?

χωρίς ξένες γλώσσες απλά σαν απόφοιτος ο καθαρός μισθός στο χέρι με βάση το link είναι

926 ευρώ που λέει στην 22 σελίδα?

θα ήθελα όμως να ρωτήσω σαν τεχνικός απόφοιτος σχολής α.τ.ε.ι. πληροφορικής σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ποιος είναι ο καθαρός βασικός μισθός μου?

χωρίς ξένες γλώσσες απλά σαν απόφοιτος ο καθαρός μισθός στο χέρι με βάση το link είναι

926 ευρώ που λέει στην 22 σελίδα?

926 ΒΑΣΙΚΟΣ + 10% ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ + 5% ΕΠΙΔΟΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ(εαν εχεις καποιο πτυχιο) = 1065,27 μικτα(για καθαρα αφερεις 16% που ειναι οι κρατησεις του ΙΚΑ)

Το σημαντικότερο όμως είναι τι αντικειμενο εχει η εταιρια και πως θα δηλωθεις.π.χ μπορει να σε δηλωσουν ως υπαλληλο γραφειου.

• 6 months later...

Ποιος ειναι ο βασικος μισθος ενος βοηθου λογιστή αποφοιτος πανεπιστημιου συμφωνα με την ενωση λογιστων?

και ποιος ο:flag::flag: βασικος μισθος υπαλληλου γραγείου αποφοιτου ιεκ πληροφορικής? παρακαλω να μου απαντησετε

Ποιος ειναι ο βασικος μισθος ενος βοηθου λογιστή αποφοιτος πανεπιστημιου συμφωνα με την ενωση λογιστων?

και ποιος ο:flag::flag: βασικος μισθος υπαλληλου γραγείου αποφοιτου ιεκ πληροφορικής? παρακαλω να μου απαντησετε

Εμ, έχεις συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεσαι σε κοινότητα όπου το βασικό αντικείμενο συζήτησης είναι οι υπολογιστές;

Μην χαλαστείς δλδ εάν δεν πάρεις απάντηση.

στον πρώτο όροφο της επιθεώρησης εργασίας στην οδό σταδίου θα σου πουν ακριβώς τι δικαιούσαι. ώρες κοινού 9-1
  • 3 weeks later...

ρε παιδια σαν πολυ μεγαλοι δεν ειναι οι μισθοι που λεει μεσα σε αυτα τα pdf?

ισχυουν και για φέτος? γιατι δεν ξερω καποιον που να παιρνει βασικο 800 κ ανω προσωπικα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.