AGRIMI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2009 παλιότερα είχα βρει πίνακες με τους βασικούς μισθούς αποφοίτων πληροφορικής ΑΤΕΙ. τώρα όμως δεν μπορώ να βρω τίποτα.θα ήθελα λοιπόν να μου αναθέσετε σελίδες και αν γνωρίζεται σε πιο σωματείο ανίκουμε. ρωτάω για ιδιωτικό τομέα και απλά θέλω να μάθω τι παίρνουμε και όχι τι μας δίνουν.
charly13 Νοέμβριος 14, 2009 #2 Νοέμβριος 14, 2009 Αυτό εξαρτάται σε πιο κλαδο ανηκει η εταιρια που δουλευεις.π.χ Κατηγορία: Χειριστών Η/Υ βιομηχανικών κ.λπ. επιχειρήσεωνhttp://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=180Κατηγορία: Παροχής υπηρεσιώνhttp://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=120 κοιτας απο σελιδα 19Κατεβαζεις τον πινακα_09 και κοιτας τον μισθο απο 1/9/2009
AGRIMI Νοέμβριος 14, 2009 Author #3 Νοέμβριος 14, 2009 θα ήθελα όμως να ρωτήσω σαν τεχνικός απόφοιτος σχολής α.τ.ε.ι. πληροφορικής σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ποιος είναι ο καθαρός βασικός μισθός μου?χωρίς ξένες γλώσσες απλά σαν απόφοιτος ο καθαρός μισθός στο χέρι με βάση το link είναι 926 ευρώ που λέει στην 22 σελίδα?
charly13 Νοέμβριος 14, 2009 #4 Νοέμβριος 14, 2009 θα ήθελα όμως να ρωτήσω σαν τεχνικός απόφοιτος σχολής α.τ.ε.ι. πληροφορικής σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ποιος είναι ο καθαρός βασικός μισθός μου?χωρίς ξένες γλώσσες απλά σαν απόφοιτος ο καθαρός μισθός στο χέρι με βάση το link είναι 926 ευρώ που λέει στην 22 σελίδα?926 ΒΑΣΙΚΟΣ + 10% ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ + 5% ΕΠΙΔΟΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ(εαν εχεις καποιο πτυχιο) = 1065,27 μικτα(για καθαρα αφερεις 16% που ειναι οι κρατησεις του ΙΚΑ)Το σημαντικότερο όμως είναι τι αντικειμενο εχει η εταιρια και πως θα δηλωθεις.π.χ μπορει να σε δηλωσουν ως υπαλληλο γραφειου.
nio1942 Ιούνιος 3, 2010 #6 Ιούνιος 3, 2010 Ποιος ειναι ο βασικος μισθος ενος βοηθου λογιστή αποφοιτος πανεπιστημιου συμφωνα με την ενωση λογιστων?και ποιος ο:flag::flag: βασικος μισθος υπαλληλου γραγείου αποφοιτου ιεκ πληροφορικής? παρακαλω να μου απαντησετε
RootX Ιούνιος 3, 2010 #7 Ιούνιος 3, 2010 Ποιος ειναι ο βασικος μισθος ενος βοηθου λογιστή αποφοιτος πανεπιστημιου συμφωνα με την ενωση λογιστων?και ποιος ο:flag::flag: βασικος μισθος υπαλληλου γραγείου αποφοιτου ιεκ πληροφορικής? παρακαλω να μου απαντησετεΕμ, έχεις συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεσαι σε κοινότητα όπου το βασικό αντικείμενο συζήτησης είναι οι υπολογιστές;Μην χαλαστείς δλδ εάν δεν πάρεις απάντηση.
Nephiλiμ Ιούνιος 3, 2010 #8 Ιούνιος 3, 2010 στον πρώτο όροφο της επιθεώρησης εργασίας στην οδό σταδίου θα σου πουν ακριβώς τι δικαιούσαι. ώρες κοινού 9-1
dohc161416003179 Ιούνιος 3, 2010 #9 Ιούνιος 3, 2010 Για κάθε ενδιαφερόμενο, εδώ είναι όλα συγκεντρωμένα. Τουλάχιστον μέχρι πρώτινος.. Με την έλευση του ΔΝΤ, ποιός ξέρει.http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=cats&MMN_position=75:9
r0ulis Ιούνιος 23, 2010 #10 Ιούνιος 23, 2010 ρε παιδια σαν πολυ μεγαλοι δεν ειναι οι μισθοι που λεει μεσα σε αυτα τα pdf? ισχυουν και για φέτος? γιατι δεν ξερω καποιον που να παιρνει βασικο 800 κ ανω προσωπικα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.