Jump to content

Βοηθεια σε επιλογη μεταξύ 2 τηλεοράσεων 32, μιας LG και μιας SONY

justagrekoman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλη σας μερα, ειμαι καινουργιος στο Φορουμ σας και θα ηθελα μια βοηθεια.

Ειμαι μεταξυ των 2 αυτων τηλεορασεων

http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=19&Products=1229893,1323466

Της LG 32LH3000 και της Sont KDL-32S5600.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα καταληξει στην πρωτη (μεταξυ αλλων) και δεν ειχα καθολου στο μυαλο μου την SONY η οποια ειναι ακριβοτερη και μοιαζει να εχει υποδεεστερα χαρακτηριστικα.

Μιλωντας ομως με εναν τεχνικο σε μεγαλη εταιρεια ηλεκτρονικων που δουλευει η ξαδελφη μου, μου προτεινε την SONY διοτι την ειχαν βγαλει σε πολυ καλη τιμη (460 Ε) εναντι 420Ε που βρισκω την LG.

Oταν του ανεφερα την εμφανη διαφορα στο θεμα Δυναμικης αντιθεσης, (80.000:1 η LG εναντι 33.000:1 της SONY), μου ειπε οτι αυτο αφορα το γεγονος οτι η Κορεατες (Lg=G-Samsung) μετρανε με διαφορετικο τροπο και οτι αν μετραγε η LG την αντιθεση της συγκεκριμενης SONY, θα την εβγαζε 5 φορες μεγαλυτερη!!

Μου ειπε επισης οτι η SONY τους βγαζουν σφαλμα σε ποσοστο 5,5%, ενω οι LG σε ποσοστο 12%.

Για να γινω πληρως κατατοπιστικος, η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει σε δωματιο, θα ειναι στον τοιχο σχετικα ψηλα (αρα καποιο ρολο θα πρεπει να παιζει και η σωστη αποδοση σε γωνιες θεασης διαφορετικης της ευθειας).

Τελος θα ηθελα να ρωτησω τι διαφορα εχει το συστημα ηχου Dolby Digital SRS TruSurround της μιας, απο το "σκετο" Dolby Digital της αλλης.

Ειναι καποια ουσιαστικη διαφορα ή "να εχουμε να λεμε"?

Στην SONY δεν βλεπω να αναφερονται και χρονοι αποκρισης, αλλα ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι κατω απο 8ms και οτι αρα δεν ειναι ορατοι με το ανθρωπινο ματι...

Εγω την μονη διαφορα που βλεπω να εχει η SONY ειναι το οτι εχει την ικανοτητα να παιζει μουσικη και φωτογραφιες αμα συνδεθει με USD (η LG δεν την εχει.....το USB της υπαρχει ΜΟΝΟ για αναβαθμιση λογισμικου και τιποτα αλλο)

Τελος, δεν ξερω τι διαφορα εχει ο επεξεργαστης XD της LG απο τον επεξεργαστη SONY BRAVIA 2.

Αυτα τα "ολιγα"....οσοι μπορειτε,,,βοηθηστε!

Εχε αυτο κατα νου πριν αγορασεις :)

hi,

i just registered to share some interesting information with you.

You can activate your usb port to play music, photos and movies (mkv´s with 1080p working!) through the service menu. (LH 3000 - 7000, maybe 2000 too)

You can reach the service menu by pressing "OK" on your remote and "OK" on your TV. Password is "0000".

Once you entered the service menu, go to option 3 and change "divx movie playback via usb" to "HD". Change JPEG to "1".

Use the return key on your remote to leave the service menu.

Now you can use your USB port to play Videos, even 1080p mkv files

Greetings

Src:http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1012225-usb-port-new-lg-lcd-lh-series.html#post9841643

Thanks φιλε....αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον!

Μια ερωτηση μονο.

Εσυ εχεις γνωμη περι των λεγομενων του τεχνικου?

Ολοι μου λενε "δες και τις δυο να παιζουν και αποφασισε".

Αλλα, ακομα και αν συμβει αυτο.....ειναι γνωστο οτι στα μαγαζια δεν ειναι ουτε ιδιες οι "ληψεις" σε καθε οθωνη, ουτε ιδια τα setαρίσματα τους, ωστε να συγκρινει κανεις.

Ασε που υποψιαζομαι οτι συχνα "πειραζουν" τις ρυθμισεις των τηλεορασεων που θελουν να διωξον ωστε να μοιαζουν καλυτερες απο τις αλλες!

Ναι υπαρχει αυτο το σεναριο, οπως και το shopping mode, οπου τιγκαρει τα χρωματα στην βιτρινα, την πας σπιτι σε κανονικο φωτισμο και διαπιστωνεις οτι το εντονο καλο ειναι καμμενο..

Επειδη την ψαχνω κ εγω για ενα ξα, βλεπω οτι το lh3000 ειναι πολυ καλο μονιτορ..

Προτιμω μια philips 7404, αλλα κοιτα που η lh4000 δεν εχανε πουθενα στο καταστημα...

Θα δοκιμασω και σε αλλο γηπεδο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.