apostonikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 Παιδια εχω προβλημα...Εκλεισα το pc μου κ οταν το ξανανοιξα μετα απο λιγο ετρωγα συνεχεια μπλε οθονη...:SΕδειχνε οτι φορτωνανα τα Windows κ μετα μπλε οθονη...Τι να κανω ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 μολις τα εκκινησεις παλι πατα f8 μετα το post για να μπεις στις επιλογες εκει επελεξε 'να μην γινεται αυτοματα επανεκκινηση του υπολογιστη' και πες τι σου βγαζει η μπλε οθονητα πιο πολλα ειναι ακαταλαβιστικα αλλα εσυ σημειωσε οσα 'καταλαβαινεις'(πανω θα γραφει κατι σαν opds.sys failed μπλα μπλα και προς το τελος κατι σαν 0c(000xxxx) κλπ - σημειωσετα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 τι σου γράφει στην μπλε οθόνη?κάνει το κλασσίκο μπιπ στην αρχή το pc?δοκίμασε με μια ραμ επάνω ή ακομα και με άλλη καρτα γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Παιζει να χει καψει τπτ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 εφ οσον εκκινει το πισι και προσπαθει να μπει στα ΧΡ αλλα σε πεταει εξω , μαλλον εχει Η1Ν1 ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 12, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Δλδ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 τι δλδ?? φιλε μου ? σου ειπαμε τι να ψαξεις αλλα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.