Jump to content

Asus-M4A785T-M

Ερνεστος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκινάω σ ι γ ά - σ ι γ ά να ψάχνω τα κομμάτια για ένα νέο σύστημα, αφού έμεινα με το XPC 6 χρόνια σχεδόν. Με πολύ λίγο ψάξιμο βάσει χαρακτηριστικών, έφτασα σε αυτή:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785T-M-AM3-785G-DDR3-VGA-90-MIBAP0-G0EAY00Z.htm

Δικαιολογώντας την επιλογή μου αυτή, να πω ότι εκτός της μίας κάρτας γραφικών δεν πρόκειται να χρειαστώ/εγκαταστήσω άλλη κάρτα επέκτασης, ενώ δε με ενδιαφέρει και κάποια συστοιχία καρτών γραφικών. Επιπλέον, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι χρειάζομαι προσωρινά το ενσωματωμένο τσιπάκι γραφικών ώστε να μπορώ να παίζω τα πανάρχαια παιχνίδια μου μέχρι να εμφανιστούν οι νέες Nvidia ή μέχρι να φτηνύνουν κάπως οι ΑΤΙ 58ΧΧ (και όταν κατακαθήσει η σκόνη σε μερικές εβδομάδες/μερικούς μήνες να προχωρήσω σε στοχευμένη αγορά). Να πω ακόμη ότι ο νέος υπολογιστής θα έχει κυρίως το ρόλο παιχνιδομηχανής, χωρίς όμως να με ενδιαφέρει να κερδίσω και το τελευταίο fps (το οποίο σίγουρα θα δίνουν παραπάνω άλλες ανάλογες υλοποιήσεις στο ίδιο σόκετ).

Για επεξεργαστή σκέφτομαι τον 955, για ψήκτρα την Mygen_2 και για τροφοδοτικό θα κάνω τράμπα αυτό που έχω τώρα. Για μνήμη θα πάω σε 1333άρα, εκτός αν ξέρει κάποιος από εσάς ότι παραμένει σταθερή και με 1600άρα.

Θα ήθελα τη γνώμη, τις παρατηρήσεις ή ότι άλλο έχει πέσει στην αντίληψή σας σχετικά με την εν λόγω μητρική (αν και γνωρίζω ότι τέτοιες μητρικές δεν είναι και σε πρώτη ζήτηση...).

Εναλλακτικές προτάσεις με τεκμηρίωση είναι φυσικά ευπρόσδεκτες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.