anthis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 Εχουμε το εξης Setup: Ο υπολογιστης της υπογραφης, με καρτα ηχου μια Audigy 2 ZS platinum και τους τελευταιους drivers (νοεμβριο 2009) απο daniel_k (για οσους γνωριζουν) Τα ηχεια ειναι logitech x530 75watt rms συνολο αγορασμενα προ τριετιας.. Εχω συνδεσει πανω στο optical in ενα XBOX 360 για να ακουω τον πεντακαναλο ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη.. Σε γενικες γραμμες τα παιχνιδια κλπ ακουγονται ενταξει, ο πεντακαναλος διαχωρισμος γινεται σωστα. Εχω βαλει απο το audio console της creative να κανει χρηση του internal decoder για το 5.1 Το θεμα ειναι ομως οτι εχοντας ας πουμε την ενταση στο 30%, σε λογικα πλαισια δηλαδη, οταν τα εφε του ηχου γινονται πολλα οπως ας πουμε στο Forza motorsport 3 αν περναει το αμαξι μεσα απο συραγγα ή αν γινει συγκρουση ο ηχος στιγμιαια αισθητα χαλαει!! Ακουγουνται ασχετοι ηχοι και σπασιματα , ο ηχος δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι.. Μετα ειναι παλι σωστα, δηλαδη μουσικη και μετρια εφε ακουγονται ενταξει. Στην εκκινηση που ακουγεται το κροταλισμα του κινητηρα παλι υπαρχουν σπασιματα. Αυτο σε τι ακριβως οφειλεται?? Αδυναμια της καρτας ηχου?? Ειναι ας πουμε παλια και δεν μπορει να ανταπεξελθει?? Να διευκρινισω οτι ναι μεν ειναι η Audigzy 2 ZS ομως ειναι η TOP εκδοση με το εξωτερικο panel 5.25" η Platinum δηλαδη. Το αλλο που μου περναει απο το μυαλο ειναι τα x530 ας πουμε με τα 75watt συνολικα RMS δεν επαρκουν για να αποδωσουν σωστα αυτα τα εφε.. Το καλωδιο το οπτικο δεν νομιζω να φταιει γιατι αν ηταν δεν θα επαιζε καθολου φανταζομαι. Αν εχει καποιος αποψη περι του θεματος ας γραψει τιποτα να δουμε τι φταιει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 σε πρωτη φαση γιατι δεν δοκιμαζεις να συνδεσεις line out αντι για ηχεια στις εξοδους της καρτας και να ηχογραφησεις τα επιμαχα σημεια ,ωστε να δεις αν το θεμα ειναι στα ηχεια η στην πηγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ωραια ιδεα.. Πως μπορω να το κανω αυτο ομως με το PC μονο?? Γιατι δεν εχω καποιο συστημα αλλο στο σπιτι να εχει optical in και να μπορει να κανει ηχογραφηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ωραια ιδεα.. Πως μπορω να το κανω αυτο ομως με το PC μονο?? Γιατι δεν εχω καποιο συστημα αλλο στο σπιτι να εχει optical in και να μπορει να κανει ηχογραφηση.. οχι ρε συ,δεν εννοουσα να δεις αν το χβοχ εχει προβλημα.Σε πρωτη φαση τις διακοπες στην SB θα τις καταλογιζα.Δηλαδη θα παρεις ηχο απο την αναλογικη εξοδο της καρτας ηχου-εκει πουχεις τωρα τα ηχεια-,απο καθε μια απο τις 3 εξοδους ξεχωριστα και θα δεις αν παρουσιαζεται και εκει το προβλημα.Το σημα σου ειναι ψηφιακο μεχρι την στιγμη που μπαινει στην καρτα,απο εκει βγαινει αναλογικο,αρα μπορεις μια χαρα να παρεις σημα. Για δοκιμασε επισης να ενεργοποιησεις το Dynamic Range Compression αν εχει τετοιο η καρτα ηχου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Ωπ τωρα ειδα την απαντηση.. Αυτο για τις εξοδους ξεχωριστα να το δοκιμασω οκ, αλλα τι να βαλω να παιζει?? Το XBOX 360 να υποθεσω για να τεσταρω ποια εξοδος λογικα κανει σπασιματα ετσι?? Γιατι σε μουσικη ή PC games δεν μου κανει σπασιματα ο ηχος ειναι πολυ καλος.. Θα τσεκαρω και την ρυθμιση που ανεφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.