Jump to content

ram cooler

p_under

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα , ειμαι κατοχος ενος CORSAIR DOMINATOR AIRFLOW FAN v1 κ τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει κ κανει σαν τρενο ( το ενα fanακι) αρα παω για αλλαγη . ποιο προτεινεται ? κ αν υπαρχει κανενα link να δω κανενα συγκριτικο ,θα με βοηθουσε πολυ . ευχαριστω πολυ Πανος

οι μνημες μου ειναι 4χ1 gb ddr2 Cell Shock 1000mhz cl4 @ 1250 mhz cl5 2.08 volts .

Έχω αυτό με τα 2x60mm και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και απ' ότι έχω δει αρκετός κόσμος επίσης. Το παλεύω με fan controller όπου και το ησυχάζω εντελώς στα ~2.000rpm. Σκεφτόμουν να το αλλάξω και να πάρω το ίδιο εκτός κι αν κάποιο καλόπαιδο προτείνει κάτι καλύτερο. :)

Το δικό στην εκκίνηση του υπολογιστή κάνει σας τρένο (όχι πάντα) μα μετά από λίγο σταματάει. Ένα από τα 3 ανεμιστήρια φωνάζει και δεν σταμάτησε μετά από το καθάρισμα με σπρέι λαδιού που το έκανα.

Νόμιζα πως το καινούργιο με τα 2x60mm θα ήταν καλύτερο αλλά απ ότι βλέπω μια απο τα ίδια και αυτό.

2 corsair που είχα με τα 2 ανεμιστήρια ήταν φασαριόζικα και τα 2.....περιμένω το 3ο από εβδομάδα:p

εμενα οπως ειπα δεν το εκανε απο την αρχη . ηταν πολυ ηρεμο , αλλα τωρα το 1 απο τα 3 fans κανει σαν τρενο .........:wall:

αν εχουν "κουβερτες" /ψυκτρες ή οπως τις λετε δεν ειναι απαραιτητο μονο σε κανα bench που ο θορυβος δεν σε νοιαζει.

ΚΑι γω το χα και βγηκε στο μισαωρο λογω συντονισμου (και το Πλαισιο δεν το δεχτηκε για RMA.)

Αλλα και παλι δεν χρειαζεται αν υπαρχει airflow.

εστειλα email στο eshop :fist:, για να ρωτησω αν το δεχονται κ μου ειπαν να το στειλω . τσαμπα ειναι η προσπαθεια . καπου ομως ειχα βρει ενα ωραιο συγκριτικο με ολα τα ram coolers που κυκλοφορουν κ δεν μπορω να το βρω τωρα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.