adpanos Νοέμβριος 16, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Και κάτι που είδα τώρα!!!Το L&C δεν έχει δυο ξεχωριστές 6-πινη τροφοδοσίες για pci-e !!! Που πας λοιπόν ???? Η 5870 θέλει δυο 6-PIN των 75watt για την πάρτη της !!!!!Παράθεση από AMD !# PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard# 500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 16, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 αααααχχχ παλι με κουράζετε Θα πάρω ενα τηλέφωνο να δω τι παίζει.. οσο για το l&c έχει 2 6πινες... Ετσι δουλεύει τώρα η 4890 μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 16, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 όπου και να κοίταξα 1x pci-e γράφει για το 600watt ! Tι να σου πω! Για εμένα άλλαξέ το και γρήγορα! Και από του φίλου σου και από το δικό σου! Εδώ τα THERMALTAKE καιγονται και παίρνουν ολόκληρα pc μαζί τους! Στο L&C στηρίζεσαι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 17, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 λοιπον το τροφοδοτικό πήρε δρόμο έβαλα αυτο : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-750W-CFT-750-14C.htmram: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htmολα τα αλλα μένουν όπως είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 23, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Παίδες βοήθεια με κάρτα γραφικών οι άνθρωποι είναι για μπάτσες στο Πλαίσιο Είπαν πως θα έχουν 5870 στις 20 του μήνα και αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο ουτε θα με ενημέρωναν για το παραμικρό. Αφου του πήρα είπαν πως δεν υπάρχει καμία 5870... και θα έχουν απο 8 δεκεμβρίου επίσης δεν υπάρχει ουτε 5850 .... και μου λέει ο τύπος απο το τηλέφωνο να πάρω 5770... Τι να κάνω ρε σεις καμιά βοήθεια..? 5770 crossfire θα κάνει τίποτα? τα φώτα σας γιατι τα χω παίξει... ΥΓ επίσης αν δεν ρωτούσα για το κουτί (NZXT) δεν θα μου έλεγε οτι δεν θα το ξανα φέρουν έλεος!!! έβαλα αυτό : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Black-RC-590-KKN1-GP.htm Ελπίζω να μην πάρω ξανα τηλέφωνο και μου πουν δεν το έχουνν γιατι θα κατέβω Αθήνα και θα τους βάλω φωτιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 23, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Παίρνεις το pc από αυτούς χωρίς 5870 και την αγοράζεις από όποιοδήποτε άλλο κατάστημα!2 λεπτά κάνεις για να την τοποθέτησεις και είσαι έτοιμος!!! Μην διανοηθείς να βάλεις 5770 σε ένα σύστημα που απευθήνεται σε gamer ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 23, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Παίρνεις το pc από αυτούς χωρίς 5870 και την αγοράζεις από όποιοδήποτε άλλο κατάστημα!2 λεπτά κάνεις για να την τοποθέτησεις και είσαι έτοιμος!!! Μην διανοηθείς να βάλεις 5770 σε ένα σύστημα που απευθήνεται σε gamer !βρήκα απο μυλτι :crazy_pilot:Δεν είχαν στο κατάστημα της Λάρισας.Και απο όλα στην Ελλάδα βρήκαν στο κατάστημα της Κορίνθου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.