petroSEXtreme Νοέμβριος 12, 2009 #21 Νοέμβριος 12, 2009 Βεβαια, το πλαισιο διαφημιζει αν δεν κανω λαθος, αντικατασταση σε 4 ωρες... Οποτε καποιος που πρεπει να περιμενει 1-2 μερες εχει δικιο να φωναζει... 4ωρο service μονο σε turbo-x μηχανακια..... Σε ολα τα αλλα προιοντα κανονικα
Arxagelos Νοέμβριος 12, 2009 #22 Νοέμβριος 12, 2009 5870 υπάρχουν αλλά τις δίνουν στα δικά τους παιδιά!!
Candyman Νοέμβριος 12, 2009 #23 Νοέμβριος 12, 2009 5870 υπάρχουν αλλά τις δίνουν στα δικά τους παιδιά!! To Πλαίσιο κάνει τέτοια πράγματα;;;;; Δεν ξανάγινε!!!!
greekfragma Νοέμβριος 12, 2009 #24 Νοέμβριος 12, 2009 όλα τα μαγαζιά το κάνουν και όχι μόνο το Plaisio Multirama E-shop κλπ.Και σε Κοτσώβολο Κορασίδη Ηλεκτρονική να πάτε τα λουκουμάκια πρώτα μεταξύ των υπαλλήλων μοιράζονται.γράφω τα παραπάνω γιατί βαρέθηκα τόσα χρόνια να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.όπως και να το κάνουμε όπου και να κοιτάξετε σε μαγαζιά ανεξαρτήτως είδους προς πώληση πάντα οι εντός των τοιχών θα μαθαίνουν πρώτοι τι θα κυκλοφορήσει και τι στοκ ευκαιρία θα βγει στο ράφι πριν βγει.στο θέμα μας λοιπόν για την καθυστέρηση διαθέσιμης κάρτας του Aias.
atego Νοέμβριος 12, 2009 #25 Νοέμβριος 12, 2009 παιδια μηπως παιζει και το προβλημα με τα κοντεινερ και απλος οι καρτες δεν εχουν ερθει λογο απεργιας στο λιμανι γιατι εγω περιμενα κατι ram και μου ειπε φιλε περιμενε να ερθουν
oxide Νοέμβριος 12, 2009 #26 Νοέμβριος 12, 2009 παιδια μηπως παιζει και το προβλημα με τα κοντεινερ και απλος οι καρτες δεν εχουν ερθει λογο απεργιας στο λιμανι γιατι εγω περιμενα κατι ram και μου ειπε φιλε περιμενε να ερθουνφιλε απο την στιγμη που εχει δοσει λεφτα..ειναι στην διακριτικη του ευγενεια αν θα περιμενει...
Kostas007 Νοέμβριος 12, 2009 #27 Νοέμβριος 12, 2009 4ωρο service μονο σε turbo-x μηχανακια.....Σε ολα τα αλλα προιοντα κανονικα θα θελες ειχα δωσει μια μητρικη για rma και ελεγε το service 24 ωρες... περναει η πρωτη μερα και τους περνω τηλ και μου λεει οχι δεν ειναι 1 μερα,οι 24ωρες ειναι 2 12ωρα που ειναι ανοιχτα το πλαισιο αρα ειναι 2 μερες... την επομενη δεν ηταν παλι ετοιμη,περασε και τριτη μερα για να την παραλαβω
jax7480 Νοέμβριος 12, 2009 #28 Νοέμβριος 12, 2009 περναει η πρωτη μερα και τους περνω τηλ και μου λεει οχι δεν ειναι 1 μερα,οι 24ωρες ειναι 2 12ωρα που ειναι ανοιχτα το πλαισιο αρα ειναι 2 μερες... την επομενη δεν ηταν παλι ετοιμη,περασε και τριτη μερα για να την παραλαβω χαχαχαχαχα κορυφαιο.... αφου δεν σου ειπε οτι οι 24ωρες ειναι 3x 8ωρα σε βαρδιες, οποτε θα περιμενεις 3 ημερες, παλι καλα να λες.
def Νοέμβριος 13, 2009 #29 Νοέμβριος 13, 2009 4 ώρες;;; Υπερβολικό μου ακούγεται.....ίσως για τα turbo-x προιόντα, αλλά και πάλι.... καθολου υπερβολικο,σε μενα τουλαχιστον στο υποκαταστημα της ευκαρπιας στην θεσσαλονικη μου τα αλλαζανε οι ανθρωποι σε 10 λεπτα χωρις δευτερη κουβεντα
dpolal Νοέμβριος 13, 2009 #30 Νοέμβριος 13, 2009 Ενδιαφέρων νήμα πάντως...Έχουμε σταματήσει πλέον να γκρινιάζουμε για τις καθυστερήσεις μήνα ή εβδομάδων στο service από τα καταστήματα άλλων εποχών, όχι και πολύ μακρινών όμως και όχι διαφορετικών καταστημάτων...Πλέον γκρινιάζουμε για το αν θα είναι 2 ή 3 μέρες. :clap:Και εις ανώτερα.
Dolly Νοέμβριος 13, 2009 #31 Νοέμβριος 13, 2009 Είναι κλασσικές περιπτώσεις βλάβης που θα έλεγε και ο Τσάκωνας… είναι ανάλογα τον άνθρωπο, την περίσταση, και την αντιμετώπιση που θα πάρει στο πρώτο παράπονο / απαίτηση. Εγώ παρόλο που είμαι σε αυτά από τα 12 μου δεν είχα θέμα ποτέ, και από Πλαίσιο και Multirama είμαι 100% ικανοποιημένος και με το παραπάνω όποτε πήγα κάτι για επισκευή. Από eshop έχω ψωνίσει 1 CF Bridge τον 5€ μια φορά, οπότε δεν έχω να παραπονεθώ. Παρόλο που είμαι ο 1ος που συνιστά υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι και άνθρωποι που βασίζουν επιχειρήσεις σε αυτά τα claims των «24 ώρες, ή 4 ώρες, ή 3 μέρες service» κλπ. Απλά μην ξεχνάτε πως ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλος που συναντάτε στο εκάστοτε υποκατάστημα ΔΕΝ είναι πάντα η πολιτική της εταιρίας, άσχετα αν λόγω συνθηκών αποτελεί το πρόσωπο της…
GoMaR Νοέμβριος 13, 2009 #32 Νοέμβριος 13, 2009 Ενδιαφέρων νήμα πάντως...Έχουμε σταματήσει πλέον να γκρινιάζουμε για τις καθυστερήσεις μήνα ή εβδομάδων στο service από τα καταστήματα άλλων εποχών, όχι και πολύ μακρινών όμως και όχι διαφορετικών καταστημάτων... Πλέον γκρινιάζουμε για το αν θα είναι 2 ή 3 μέρες. :clap: Και εις ανώτερα. Ακριβως..Θυμαμαι παλια που επρεπε η μητρικη να παει Ολλανδια (epox 8rda3+) για να περαστει RMA και περιμενα περιπου 2 βδομαδες..Απο καταστηματακι στη στουρναρη Προφανως η μητρικη δεν περασε γιατι ειχε ενα ραγισματακι στο IDE (lol δηλαδη)ε κ πηρα αλλη ιδια.. αλλα στη συνεχεια καλομαθαμε με το πλαισιο και το σερβις στη Ζαιμη που σε 2 ωρες ειχε ελεγχθει και ειχες το πιστωτικο σου ετοιμο.. Αν χασουμε κ αυτο ολοι θα παμε στο eshop:hehe: Dolly : στο τελευταιο , θα αναφερθω..Οταν μιλας με τον υπαλληλακο (ειτε τηλεφωνικως στην φορθνετ , ον τελεκομς κ μπλα μπλα ) και τραβας τα μαλλια σου απο αυτα που ακους , τοτε ζητας υπευθυνο..Η προισταμενο.Ο υπαλληλος δε φταιει σε κατι.Ολοι το γνωριζουμε.Ετσι και στα καταστηματα.Ζητας υπευθυνο / προισταμενο.Αλλα τι γινεται στη περιπτωση που σου πουνε ο υπευθυνος απουσιαζει η δεν μπορει αυτη την στιγμη ; Αναγκαστικα τα ακουει αυτος
petroSEXtreme Νοέμβριος 13, 2009 #34 Νοέμβριος 13, 2009 θα θελεςειχα δωσει μια μητρικη για rma και ελεγε το service 24 ωρες... περναει η πρωτη μερα και τους περνω τηλ και μου λεει οχι δεν ειναι 1 μερα,οι 24ωρες ειναι 2 12ωρα που ειναι ανοιχτα το πλαισιο αρα ειναι 2 μερες... την επομενη δεν ηταν παλι ετοιμη,περασε και τριτη μερα για να την παραλαβω Aυτο ειπα και πιο πανω εγω....:meeting: Οτι μονο σε ΒΤΟ μηχανακια ειναι σε 4 ωρες στα υπολοιπα ειναι αναλογα με το ποσο κινηση εχει το service. Και στην περιπτωση σου μπορει 3 μερες να ηταν πολυ (Βαση αυτων που ξερεις για το πλαισιο)αλλα σκεψου να πηγαινες σε αλλο μαγαζι και να σου ελεγε περιμενε κανα μηνα να την στειλω στον κατασκευαστη-να την επισκευασει-να τη στειλει πισω-και τελος να τη παραλαβεις.......
firekiller Νοέμβριος 13, 2009 #35 Νοέμβριος 13, 2009 Λοιπόν εγώ έχω να λέω για το πλαίσιο είχα πάτει ένα pc του άλλαξα μητρική και ψύχτρα και απο τότε μια φορά το πήγα και με sms μετά από 3.5 ώρες με ειδοποιήσανε να πάω να τπ πάρω
ΝTG Νοέμβριος 13, 2009 #36 Νοέμβριος 13, 2009 Α τι καλά! Ακόμα ένα thread που ένας άνθρωπος έχει τον καημό του και θα βγουν (βγήκαν ήδη) άλλα 10 άτομα να πει ο ένας "εγώ προχτές πήγα μια VGA για RMA και κατέληξα να μου κάνει lapdance μια πωλήτρια " και ο άλλος "κι εγώ πήγα το πρωί να πάρω ένα μελάνι και μου κάναν cavity search "...Let the off-topics begin!
Aias Νοέμβριος 13, 2009 Author #37 Νοέμβριος 13, 2009 Τελικα τα λεφτα μου τα δωσανε στο χερι στο Πλαισιο Πειραια 310.50 ακριβως.2 κουβεντες ηρεμα και εγιναν ολα.Να περναμε και τα καλα.
jax7480 Νοέμβριος 13, 2009 #38 Νοέμβριος 13, 2009 5870 υπάρχουν αλλά τις δίνουν στα δικά τους παιδιά!! έχεις δίκιο. Όντως υπάρχουν. Στο κατάστημα της Θεσσαλονικης που πηγαίνω τις τελευταίες μέρες έχει 4 στο ράφι που καθονται από την Τριτη.
Gabriel Νοέμβριος 15, 2009 #39 Νοέμβριος 15, 2009 Μου έχει προκαλέσει πολύ άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι έχουν βάλει άμεση παράδοση σε 24 ώρες στην 5870 ενώ το προιόν θα έρθει στις 26/11.Προφανώς έχουν τρομάξει από την ίδια κάρτα που έχει φέρει το ε-σοπ στα 308.Τι να πώ,απλά κοροιδεύουν τον κόσμο δεσμεύοντας τον να παραγγείλει από πλαίσιο.
yanni Νοέμβριος 16, 2009 #40 Νοέμβριος 16, 2009 Κανείς δεν δεσμεύεται από την στιγμή που δεν καταθέτει προκαταβολικά τα χρήματα. Το 26/11 από που προκύπτει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.