Jump to content

Πλαισιο και αθλια εξυπηρετηση

Aias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια,

Μεχρι και πριν δυο μηνες ειχα την καλυτερη εικονα για το Πλαισιο.Στις 12/10/09 παραγγελνω sapphire 5870 .Προς το τελος του μηνα και αφου ειχε δωσει το site διαθεσημοτητα περνω τηλεφωνο και μου λενε οτι ηταν περιορισμενα κομματια .Αλλαζω την παραγγελια σε connect 3d κατοπιν προτροπης του πωλητη στο τηλεφωνο και μου λενε 11/11 θα ερθουν.

Η κοροιδια βεβαια συνεχιζεται αφου περνω προχθες τηλεφωνο ζηταω να μιλησω με τον εν λογο πωλητη ο οποιος δεν με περνει πισω και χθες που ξαναπηρα μου λεει αλλος πωλητης οτι βεβαιως οι καρτες εχουν ερθει και θα σας παρουμε να ορισουμε την παραδοση.

Βεβαια αυτο δεν εγινε και δεν νομιζω να γινει αφου δεν εχουν καρτες.

Επειδη προκειται να στειλω mail στο πλαισιο με cc το ινκα και τον συνηγορο του πολιτη ,αν πρεπει να βαλω και καποιο αλλον οργανισμο μεσα επειδη περα απο την λανθασμενη πληροφορηση μου εχουν 315 ευρω πιστωτικο που θελω να μου επιστραφει για να παω να αγορασω απο αλλου.

Και στην τελικη δεν πρεπει να τους κυνηγαω εγω αλλα εκεινοι αφου ειμαι εγω ο πελατης.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Πριν κανεις ολα τα παραπανω, περιμενε λιγο να περασει και η σημερινη μερα...

ποτε δεν ξερεις... τι θα γινει μετα απο αυτο το thread...

Λεω εγω τωρα.... σαν αθωος καταναλωτης...

Θα παρω κανα τηλεφωνο παλι να δω τι παιζει.Αν και δεν νομιζω να βρω ακρη.

Μα κάνει τέτοια πράγματα το.. καλυτερότερο μαγαζί σε ολάκερο το σύμπαν; :p

Ρίξε τους την καταγγελία, τα λεφτά σου έχεις δικαίωμα να τα πάρεις πίσω. Τα πιστωτικά είναι μια μικρή ..ας μην το πω, για να μην χάνουν τα λεφτά τους. Είναι δικαίωμά του καταναλωτή να του επιστραφούν σαν χρήματα και όχι σαν πιστωτικό, ότι κι αν λένε διάφοροι δικηγορίσκοι της πλάκας.

εγω πηρα ενα προιον προχθες και μου βγηκε ελλατωματικο....τους παιρνω τηλ και μου λενε ελατε απο δω να το ελεγξει το τμημα σερβις και θα παρετε αλλο.Μετα καταλαβα οτι ολο αυτο θα παιρνε 2-3 μερες (γιατι τοσο ηθελε το τμημα σερβις) Πανε καλα ρε ? τι λενε ;

Και σκεφτομαι μετα αν ειμαι ο παραλογος εγω...Εγω αγοραζω ενα μηχανημα την Τεταρη για να το χρησιμοποιησω την Τεταρτη και οχι την Αλλη Πεμπτη....Αρα με ποια λογικη να τους λεω οτι ειναι ελλατωματικο και να με κρατανε 2-3 μερες στην αναμονη χωρις μηχανημα κιολας ;Ας το παιρνα απο αλλου δλδ.

Περιττο να σας πω οτι εγινε της μουρλης στο Πλαισιο Καλλιθεας (ΠΑΝΤΑ αντιμετωπιζα προβληματα στο σερβις με το εν λογω καταστημα) και πηγαινα απο τον εναν πωλητη στον αλλον και μετα στον υποδιευθηντη και στη συνεχεια στον διευθυντη του καταστηματος.

Και η κοροιδια ειναι οτι του εξηγω τεχνικα το προβλημα και παει πανω να το ελεγξει..Περιμενω και μου λεει δουλευει κομπλε!Του κανω εκανες αυτο που σου πα ;

Ναι μου λεει 10 φορες...Ρε συ του λεω...το εχω δοκιμασει σε 2 οθονες και με 2 διαφορετικα καλωδια...Το εκλεισες και το ανοιξες μετα απο 1-1,5 λεπτο ;

Και περιμενουμε μετα απο 1.5 λεπτο να ανοιξει και μου λεει οντως....εχεις δικιο.Ειναι Off.

Ελεος δλδ...Μετα θα νομιζουν οτι ειμαστε και τρελλοι κιολας και οτι τους λεμε παραλογα πραγματα.

Αλλα αν δε το κυνηγαγα , θα ημουν χωρις μηχανηματακι (xtreamer media station) για 2-3 μερες τωρα..Kαι δεν ειναι οτι το θελα σημερα ντε κ καλα....αλλα για το γαμωτο...

νταξει δικιο εχεις αλλα δεν χαλασε ο κοσμος για 2-3 μερες. Εχουμε γινει πολυ απαιτητικοι (δικαιως καποιες φορες) και στο τελος αντι να ευχαριστιομαστε αυτα που παιρνουμε , χαλιομαστε κιολας.

Πηρα κατι απο αμαζον πριν λιγο καιρο, το προιον εκανε 3 μερες να ερθει απο λονδινο γιαννενα και 12 μερες να μου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομιο γιαννενα στο σπιτι μου που ειναι 600 μετρα απο εκει.... Φανταζομαι εσυ θα τους ειχες κρεμασει :)

Όταν λές στο site σου (το οποίο site στα e-shops ισοδυναμεί με την βιτρίνα ενός κανονικού καταστήματος, και το ίδιο ισχύει και με τις τιμές που αναφέρονται) παράδοση σε 24 ώρες και μονίμως οι παραδόσεις γίνονται σε 3-4 μέρες ή δεν γίνονται καθόλου γιατί ΔΕΝ υπάρχει στοκ...; Τι ακριβώς να ευχαριστηθείς; Εκτός αν είναι κανείς μαζοχιστής, σε αυτή την περίπτωση πάω πάσο.

Έχουμε παραξηγήσει κάποια πραγματάκια σε αυτή την χώρα όσον αφορά την σχέση πωλητή και αγοραστή. Αυτό μόνο θα πω, ας μην επεκταθώ και γίνω κακός.

Ρε σεις παρτε ενα τηλεφωνο πρωτα να δειτε αν εχει διαθεσιμοτητα και μετα παιρνετε. Προσωπικα οταν θελω κατι παω σε καποιο πλαισιο και το παραγγελνω απο εκει και παω και το παιρνω απο το καταστημα.

Εγώ πάλι είμαι ακόμα χαρούμενος από την έκπτωση που μου κάνανε προχτές στην Samsung! :dance3:

Σοβαρά τώρα, έχω διαγράψει από τον χάρτη το e-pouf :sick: , αν αναγκαστώ μελλοντικά διαγράψω και το Πλαίσιο :fie: χαιρετίσματα!!! :suicide:

Εγώ πάλι είμαι ακόμα χαρούμενος από την έκπτωση που μου κάνανε προχτές στην Samsung! :dance3:

Σοβαρά τώρα, έχω διαγράψει από τον χάρτη το e-pouf :sick: , αν αναγκαστώ μελλοντικά διαγράψω και το Πλαίσιο :fie: χαιρετίσματα!!! :suicide:

ουδεις αναντικαταστατος

Υπαρχουν καλα καταστηματα οπως το you στη Σαλονικα..... Το θεμα ειναι αν χτυπα ξυλο εχεις προβλημα που θα τρεχεις να το λυσεις!

Ενω το πλαισιο εχει σε πολλα σημεια και πας τσακ μπαμ....ασχετως ποσο θα στο κρατησουν! Αν και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με το σερβις του συγκεκριμενου καταστηματος!

εγω πηρα ενα προιον προχθες και μου βγηκε ελλατωματικο....τους παιρνω τηλ και μου λενε ελατε απο δω να το ελεγξει το τμημα σερβις και θα παρετε αλλο.Μετα καταλαβα οτι ολο αυτο θα παιρνε 2-3 μερες (γιατι τοσο ηθελε το τμημα σερβις) Πανε καλα ρε ? τι λενε ;

Και σκεφτομαι μετα αν ειμαι ο παραλογος εγω...Εγω αγοραζω ενα μηχανημα την Τεταρη για να το χρησιμοποιησω την Τεταρτη και οχι την Αλλη Πεμπτη....Αρα με ποια λογικη να τους λεω οτι ειναι ελλατωματικο και να με κρατανε 2-3 μερες στην αναμονη χωρις μηχανημα κιολας ;Ας το παιρνα απο αλλου δλδ.

Περιττο να σας πω οτι εγινε της μουρλης στο Πλαισιο Καλλιθεας (ΠΑΝΤΑ αντιμετωπιζα προβληματα στο σερβις με το εν λογω καταστημα) και πηγαινα απο τον εναν πωλητη στον αλλον και μετα στον υποδιευθηντη και στη συνεχεια στον διευθυντη του καταστηματος.

Και η κοροιδια ειναι οτι του εξηγω τεχνικα το προβλημα και παει πανω να το ελεγξει..Περιμενω και μου λεει δουλευει κομπλε!Του κανω εκανες αυτο που σου πα ;

Ναι μου λεει 10 φορες...Ρε συ του λεω...το εχω δοκιμασει σε 2 οθονες και με 2 διαφορετικα καλωδια...Το εκλεισες και το ανοιξες μετα απο 1-1,5 λεπτο ;

Και περιμενουμε μετα απο 1.5 λεπτο να ανοιξει και μου λεει οντως....εχεις δικιο.Ειναι Off.

Ελεος δλδ...Μετα θα νομιζουν οτι ειμαστε και τρελλοι κιολας και οτι τους λεμε παραλογα πραγματα.

Αλλα αν δε το κυνηγαγα , θα ημουν χωρις μηχανηματακι (xtreamer media station) για 2-3 μερες τωρα..Kαι δεν ειναι οτι το θελα σημερα ντε κ καλα....αλλα για το γαμωτο...

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με το Πλαισιο Καλλιθεας.Οσες φορες ειχα προβλημα με Hardware(2 VGA,3 mobos) μου δωσαν καινουργιες σε 1-2 ημερες.

Βεβαια, το πλαισιο διαφημιζει αν δεν κανω λαθος, αντικατασταση σε 4 ωρες... Οποτε καποιος που πρεπει να περιμενει 1-2 μερες εχει δικιο να φωναζει...

4 ώρες;;; Υπερβολικό μου ακούγεται.....ίσως για τα turbo-x προιόντα, αλλά και πάλι....

4 ώρες;;; Υπερβολικό μου ακούγεται.....ίσως για τα turbo-x προιόντα, αλλά και πάλι....

Ετσι το διαφημιζει.

Προσωπικα παντως απο το καταστημα Καλαμαριας Θεσσαλονικης δεν εχω παραπονο. Οταν προκειται για χαλασμενο εξαρτημα ιδιως "του κουτιου", η αντικατασταση γινοταν αμεσα.

Πηρα τηλεφωνο και τσαντιστηκε κιολας οταν ειπα οτι με κοροιδευουν.Τελικα μου εδωσε κωδικο πελατη να παω σε οποιο καταστημα να παρω cash το πιστωτικο.

Δεν ξερω αν θα γλιτωσουν το mail παντως.

Αυριο παω να παρω τα λεφτα ,ελπιζω να μην μου αρχισουν τα μα μου δεν την παλευω και πολυ.

Α εννοειται οτι δεν υπαρχουν καρτες μονο asus 5870 εχουν και μου λεει μπορει σε καμια δεκαρια μερες .

Α τι καλά! Ακόμα ένα thread που ένας άνθρωπος έχει τον καημό του και θα βγουν (βγήκαν ήδη) άλλα 10 άτομα να πει ο ένας "εγώ προχτές πήγα μια VGA για RMA και κατέληξα να μου κάνει lapdance μια πωλήτρια :D " και ο άλλος "κι εγώ πήγα το πρωί να πάρω ένα μελάνι και μου κάναν cavity search :( "...

Let the off-topics begin!

Κάτι μου λέει οτι οι βόλτες Στουρνάρη θα ξαναρχίσουν σιγά σιγά...

Για να δείς τα καμμένα ή τα κλειστά & άδεια καταστήματα ;;;

Η Στουρνάρη είναι ένα φάντασμα του παλιού της εαυτού πιά... :weep:

Έφυγε και το Extreme... :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.