Jump to content

Αγορά modem-router τη βοήθειά σας παρακαλώ

Monkelf

Recommended Posts

Όπως καταλάβατε από τον τίτλο ψάχνω να αγοράσω ενα router για το σπίτι για ADSL, PSTN γραμμή. Θα συνδέσω πάνω 2 pc. Θέλω να έχει και wireless. Τιμή 70-80€. Όποιος έχει γνώση του αντικειμένου παρακαλώ ας μου προτείνει κάποιο παρακαλώ.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα, κι εγώ μια από τα ίδια, μόνο που ΔΕΝ θέλω ντε και καλά να είναι wireless. Στο plaisio.gr βρήκα τούτο: http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wired-Networking/Modem-Routers/Netgear-Router-Annex-A-4-Port-Firewall-10-100-DG834IT.htm στα 52Ε

Ερώτηση: Αξίζει να δώσω πάνω από 50Ε για modem router (PSTN) από τη στιγμη που ΔΕΝ με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω (συχνά)* wireless internet?

PS Άντε να συνδέω μια φορά στο τόσο το iTouch ωστε να βλέπω τον καιρό στα πεταχτά. Το laptop το συνδέω με καλλώδιο ώστε να έχω την βέλτιστη ποιότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.