Jump to content

μάλλον ιός αλλά τί κάνω;;;

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Το αντιικό που έχω εγκατεστημένο μου βγάζει μήνυμα

C:\System Volume Information\_restore{903DB0B7-55E6-43CA-97B3-141CAF94E17E}\RP22\A0003239.exe

και οι επιλογές που έχω είναι

-Add to exceptions

-Go to file και

-Ignore

Σίγουρα η πρώτη και η τρίτη είναι ό,τι χειρότερο. Αφήνουν τον ιό μέσα να κάνει τα χειρότερα με τη σειρά του. Αν του πω να με πάει στο αρχείο και το διαγράψω εγώ, υπάρχει κάποιος φόβος να κάνω κάτι στο σύστημα; Επίσης, στα details μου λέει ότι πρόκειται για το αρχείο svchost.exe, γνωστό αρχείο συστήματος. Γι' αυτό φοβάμαι με τη διαγραφή. Επειδή το svchost.exe είναι αρχείο συστήματος, μην κάνω καμία ζημιά.

please, help!!!!

αν κάνεις disable system restore, αν θυμάμαι καλά, διαγράφει όλα τα αρχεία που υπάρχουν σε φακέλους αυτής της ονοματολογίας, οπότε δοκίμασέ το, κάνε restart και πες μας τι έγινε. [edit: τώρα είδα ότι το πρότεινε και ο makio]

Επίσης, τσέκαρε και αυτό το Link: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q309531

όχι και φορματ ρε παιδιά... καταρχην αν ειναι ο μονος ιος αυτός τότε είσαι οκ και κινδυνεύεις μονο αν κανεις restore και σου ξαναφέρει τον ιο μέσα στο σύστημα. Εκει που είναι τώρα είναι ακινδυνος, μέσα σε restore file.

Απενεργοποίησέ το, σβήσε το αρχείο και ξαναενεργοποίησε (το restore), όπως λένε τα παιδιά. Α! και να έχεις και καλό antivirus. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.