serpico75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2009 Καλημέρα.Στο laptop μιάς φίλης, ενώ σνδέεται στο internet (Vista), δεν ανοίγει internet σελίδες.Έχει εγκαταστήσει IE8 και Google Chrome. Σε κανέναν από τους δύο browser δεν ανοίγουν σελίδες.Δοκίμασα να εγκαταστήσω και γω Mozilla και δοκίμασα. Και πάλι τίποτα.Κοίταξα μήπως κάποιο firewall δημιουργεί πρόβλημα. Το firewall των Windows ήταν ενεργοποιημένο και είχε και εγκατεστημένο Norton Security 2008. Το Norton είχε μέγεθος μόνον 58MB (το είδα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Vista). Σίγουρα μικρό μέγεθος για ολόκληρο Security - οπότε κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω από το cd, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι, η version του Norton που είναι τώρα εγκατεστημένη στο pc είναι νεότερη από αυτή που προσπαθώ να απεγκαταστήσω με το cd (auto update). Οπότε το άφησα έτσι.Απενεργοποίησα το firewall των Windows:Και πάλι τίποτα.Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα εγκατεστημένα, οπότε ίσως να έφτασε η στιγμή για το γνωστό conflict δύο προγραμμάτων, που θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το άνοιγμα των σελίδων.Έβαλα το PC σε "Safe mode with networking", και εκεί ανοίγουν σελίδες κανονικά.Μόλις το είδα αυτό, μέσω msconfig και ένα άλλο utility που έχω, απενεργοποίησα όλα τα προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση σε κανονικό mode, αλλά δυστυχώς τίποτα.Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.Εκτός format, σύμφωνα μ' όλ' αυτά, υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε;Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω το laptop στα χέρια μου αλλά προετοιμάζομαι...Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.