Jump to content

Windows 7 Retail Home Pr. τιμες

ea6gka

Recommended Posts

Θελω να μου εξηγησει καποιος γιατι η εκδοση αυτη στην αγγλια εχει 87 ευρω και στην ελλαδα 205

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=SW-124-MS&groupid=33&catid=1555&subcat=

http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-English-Full-Retail.htm

Γιατί είμαστε κλέφτες! Για αυτό

Μα ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα βρε ea6gka, λες και είναι το μόνο προϊόν που πουλιέται ακριβότερα εδώ στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ούτε και εγώ μπορούσα να το καταλάβω.

Αναρωτιέμαι όμως εάν παίζει ρόλο η ζήτηση που υπάρχει σε κάθε χώρα.

Για παράδειγμα :

Αγγλία, μεγάλη ζήτηση, περισσότερα κομμάτια, μικρότερη τιμή...

Ελλάδα, μικρή ζήτηση, λιγότερα κομμάτια, ακριβότερη τιμή...

Τι σε νοιάζει μωρέ και σενα. Αφου απο την Αγγλία πάλι θα τα πάρουμε....

Γιατι δε τους στέλνεις ένα email να του ρωτήσεις; Είμαι περίιεργος και γω να δώ τι θα πουν

Ωραίο θέμα για Ευαγγελάτο. Φανταστείτε σκηνικό...:p

Βασικά σκέφτομαι το εξής: Πόσα χέρια περνάει το εν λόγω λειτουργικό για να φτάσει στο overclockers.co.uk και πόσες στο plaisio.gr

Οι μεσάζοντες είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να τον αφήνουμε απέξω από την εξίσωση.

Βασικά σκέφτομαι το εξής: Πόσα χέρια περνάει το εν λόγω λειτουργικό για να φτάσει στο overclockers.co.uk και πόσες στο plaisio.gr

Οι μεσάζοντες είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να τον αφήνουμε απέξω από την εξίσωση.

τοτε οι DSP γιατι εχουν τις ιδιες τιμες? :rolleyes:

Εγώ γιατί πιστεύω ότι δεν είναι θέμα microsoft αλλά θέμα των ελλήνων...?

Γιατί έχεις δίκιο και όντως δεν είναι θέμα Microsoft, αλλά των Ελλήνων. Έχουμε λεφτά και πλερώνουμε ως γνωστόν... :baby:

Ειναι παραλογο οι τιμες DSP να ειναι οι ιδιες και οι Retail με τοσο μεγαλη διαφορα.

Αυτα καθοριζονται από MS, οχι απο διανομείς, καταστήματα κλπ.

Αν έχει κάνει κάτι τοτοιο η MS θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Μήπως παίζει καμια πατατα του τύπου ότι ειναι με Retail αλλά Upggrade έκδοση ή κάτι τέτοιο (ναι, δεν φαίνεται να το γραφει αλλά λεμε τωρα...)

Οπότε γιατί να μην αγοράσουν όλοι απο κεί;

Και έπειτα να γίνει μια δήλωση - καταγγελία στη Microsoft Hellas για το γεγονός ότι πωλείται το ΙΔΙΟ προιόν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της σε εντελώς διαφορετική τελική τιμή.

Μήπως παίζει καμια πατατα του τύπου ότι ειναι με Retail αλλά Upggrade έκδοση ή κάτι τέτοιο (ναι, δεν φαίνεται να το γραφει αλλά λεμε τωρα...)

εμενα μου ρθαν απ την αμαζονα εχτες, 72 λιρες , retail κανονικοτατα...

Γιατί είμαστε κλέφτες! Για αυτό

Μα ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα βρε ea6gka, λες και είναι το μόνο προϊόν που πουλιέται ακριβότερα εδώ στην Ελλάδα.

φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι το πραγμα , δεν πωλειτε απλως σε ακριβοτερη τιμη , πωλειτε σε εξωφρενικα υψηλοτερη τιμη που οπως βλεπω δεν δικαιολογειτε με τιποτα. Και οπως προειπε χρηστης πιο πανω μπορει να ωφειλετε στο οτι οι αγγλοι παιρνουν σαφως μεγαλυτερες ποσοτητες , ομως οι DSP ειναι στην ιδια τιμη. Οποτε να αποκλεισουμε οτι ειναι πολιτικη της Μ$ ?

δεν ξερω

Καπου ειχα διαβάσει οτι τα win 7 στην Αγγλία θα εχουν μια special τιμη :confused:

Κατι ειχε γίνει μου φαίνεται και πωλείται τοσο

Γερμανία:

ΟΕΜ= €81

Retail=€102

Ελβετία:

ΟΕΜ=€79 (120 ελβετικά φράγκα)

Retail=€92 (139 ελβετικά φράγκα)

Αγγλία:

ΟΕΜ=€80 (73 λίρες)

Retail=€107 (97 λίρες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.