ea6gka Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 Θελω να μου εξηγησει καποιος γιατι η εκδοση αυτη στην αγγλια εχει 87 ευρω και στην ελλαδα 205http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=SW-124-MS&groupid=33&catid=1555&subcat=http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-English-Full-Retail.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Στη Βουλγαρία πόσο έχει; Σοβαρά ρωτάω. Έχω δει σε πολλά προϊόντα τιμές "Ελλάδος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 ας εχει οσο θελει στη Βουλγαρια , να μας πουνε γιατι καπου ειναι η μιση και πλεον τιμη για το ιδιο ακριβως προιον. 20-30 ευρω οκ το καταλαβαινβ , 120 ευρω δεν το καταλαβαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Γιατί είμαστε κλέφτες! Για αυτόΜα ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα βρε ea6gka, λες και είναι το μόνο προϊόν που πουλιέται ακριβότερα εδώ στην Ελλάδα.Δυστυχώς ούτε και εγώ μπορούσα να το καταλάβω.Αναρωτιέμαι όμως εάν παίζει ρόλο η ζήτηση που υπάρχει σε κάθε χώρα.Για παράδειγμα :Αγγλία, μεγάλη ζήτηση, περισσότερα κομμάτια, μικρότερη τιμή...Ελλάδα, μικρή ζήτηση, λιγότερα κομμάτια, ακριβότερη τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiderboy Νοέμβριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Τι σε νοιάζει μωρέ και σενα. Αφου απο την Αγγλία πάλι θα τα πάρουμε.... Γιατι δε τους στέλνεις ένα email να του ρωτήσεις; Είμαι περίιεργος και γω να δώ τι θα πουν Ωραίο θέμα για Ευαγγελάτο. Φανταστείτε σκηνικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Βασικά σκέφτομαι το εξής: Πόσα χέρια περνάει το εν λόγω λειτουργικό για να φτάσει στο overclockers.co.uk και πόσες στο plaisio.grΟι μεσάζοντες είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να τον αφήνουμε απέξω από την εξίσωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 11, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Βασικά σκέφτομαι το εξής: Πόσα χέρια περνάει το εν λόγω λειτουργικό για να φτάσει στο overclockers.co.uk και πόσες στο plaisio.grΟι μεσάζοντες είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να τον αφήνουμε απέξω από την εξίσωση. τοτε οι DSP γιατι εχουν τις ιδιες τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Στη Βουλγαρία πόσο έχει; Σοβαρά ρωτάω. http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538193&t=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 11, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 τοτε οι DSP γιατι εχουν τις ιδιες τιμες? Δε ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό. http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538193&t=0 373.41 BGN = 190.925 EUR Και πάλί φθηνότερο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Κατι δεν παει καλα με την τιμή του oc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Εγώ γιατί πιστεύω ότι δεν είναι θέμα microsoft αλλά θέμα των ελλήνων...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Εγώ γιατί πιστεύω ότι δεν είναι θέμα microsoft αλλά θέμα των ελλήνων...?Γιατί έχεις δίκιο και όντως δεν είναι θέμα Microsoft, αλλά των Ελλήνων. Έχουμε λεφτά και πλερώνουμε ως γνωστόν... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Κατι δεν παει καλα με την τιμή του oc....Γιατί?Κι εδώ παρόμοια τιμή βλέπω: http://www.scan.co.uk/Products/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-Retail-%28Green%29-32-and-64-Bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Ειναι παραλογο οι τιμες DSP να ειναι οι ιδιες και οι Retail με τοσο μεγαλη διαφορα.Αυτα καθοριζονται από MS, οχι απο διανομείς, καταστήματα κλπ.Αν έχει κάνει κάτι τοτοιο η MS θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.Μήπως παίζει καμια πατατα του τύπου ότι ειναι με Retail αλλά Upggrade έκδοση ή κάτι τέτοιο (ναι, δεν φαίνεται να το γραφει αλλά λεμε τωρα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 11, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 PLEASE NOTE: This is the full retail version and does not require a prior installation of Windows as per the upgrade version. Both 32-bit and 64-bit discs are included. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Νοέμβριος 11, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Οπότε γιατί να μην αγοράσουν όλοι απο κεί;Και έπειτα να γίνει μια δήλωση - καταγγελία στη Microsoft Hellas για το γεγονός ότι πωλείται το ΙΔΙΟ προιόν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της σε εντελώς διαφορετική τελική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 11, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Μήπως παίζει καμια πατατα του τύπου ότι ειναι με Retail αλλά Upggrade έκδοση ή κάτι τέτοιο (ναι, δεν φαίνεται να το γραφει αλλά λεμε τωρα...)εμενα μου ρθαν απ την αμαζονα εχτες, 72 λιρες , retail κανονικοτατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 11, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Γιατί είμαστε κλέφτες! Για αυτόΜα ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα βρε ea6gka, λες και είναι το μόνο προϊόν που πουλιέται ακριβότερα εδώ στην Ελλάδα.φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι το πραγμα , δεν πωλειτε απλως σε ακριβοτερη τιμη , πωλειτε σε εξωφρενικα υψηλοτερη τιμη που οπως βλεπω δεν δικαιολογειτε με τιποτα. Και οπως προειπε χρηστης πιο πανω μπορει να ωφειλετε στο οτι οι αγγλοι παιρνουν σαφως μεγαλυτερες ποσοτητες , ομως οι DSP ειναι στην ιδια τιμη. Οποτε να αποκλεισουμε οτι ειναι πολιτικη της Μ$ ? δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 11, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Καπου ειχα διαβάσει οτι τα win 7 στην Αγγλία θα εχουν μια special τιμη Κατι ειχε γίνει μου φαίνεται και πωλείται τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 12, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Καπου ειχα διαβάσει οτι τα win 7 στην Αγγλία θα εχουν μια special τιμη Κατι ειχε γίνει μου φαίνεται και πωλείται τοσο Γερμανία: ΟΕΜ= €81 Retail=€102 Ελβετία: ΟΕΜ=€79 (120 ελβετικά φράγκα) Retail=€92 (139 ελβετικά φράγκα) Αγγλία: ΟΕΜ=€80 (73 λίρες) Retail=€107 (97 λίρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.