Jump to content

sundance

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω ενα kvm switch για να χειριζομαι με μια οθονη και ενα ποντικι-πληκτρολογιο,2 υπολογιστες.

η οθονη θα εχει αναλυση 1920x1200.

εχω δει αρκετα kvm switch που υποστηριζουν τετοια αναλυση και μαλιστα dvi.

γενικα σε ποιοτητα εικονας δεν χανω σωστα?

επισης εχω διαβασει για προβληματα που υπαρχουν σε περιπτωση ασυρματου πληκτρολογιου.

εχετε δουλεψει εσεις καποιο που το συστηνετε ανεπιφυλακατα χωρις να παρουσιαζει τα ανω προβληματα?

ευχαριστω!

Δε χάνεις σε ποιότητα εικόνας.

Για ασύρματο πληκτρολόγιο δε ξέρω. Εγω εχω ενα πληκτρολόγιο τρόμου το οποίο είναι μάλιστα ps/2.

Χρησιμοποιώ εδω και δυο χρόνια αυτό το switch και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Στην αρχή είχα πάρει ενα της equip γύρω στα 20 ευρώ από ενα συνοικιακό μαγαζί, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί με τον ενα υπολογιστή μου. Το χάρισα σε ενα φίλο μου και έδωσα 60 ευρώ τότε για το belkin, το οποίο έχει εμφανώς ποιοτικότερη κατασκεύη και το σημαντικότερο : plug 'n play και οχι plug 'n pray.

Για να μην παρεξηγηθώ, δε σε προτρέπω να αγοράσεις το ακριβότερο. Κι' εγω με 20 ευρώ θα ήθελα να είχα κάνει τη δουλειά μου. Άλλωστε για ενα switch πρόκειται.

Απλά την εμπειρία μου καταθέτω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.