Jump to content

Barton 2500+ ή 2600+

akiss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν ξερω ποιον απο τους δυο να διαλεξω.στην αρχη δεν θα γινει overclock αλλα αργοτερα σιγουρα θα τον ανεβασω λιγο.ποιος ειναι καλυτερος.δεν θελω απαντησεις του στυλ: παρε INTEL. γιατι εχω αποφασισει με ποιο στρατοπεδο ειμαι, :p εδω και 3 χρονια....

Ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησεις

ο 2500+ στο eshop καθε μερα και ακριβαινει.Πριν 3 μερες 108,μετα 109 και τωρα 111.Ακριβηνε και ο 2600+ barton που φερνει.

Στουρναρη εχουν 215-220 ο 2500+ και 235 ο 2600+ !!!

Για o/c ,αν εχεις αεροψυξη σχεδον με καθε stepping θα πας το ιδιο ψηλα.Αντε να δωσεις λιγη ταση παραπανω.Αυτοι που πρεπει να ψαχνουν για καλα steppings ειναι αυτοι που εχουν τουλαχιστον υδροψυξη...

• 2 weeks later...

Πηρα τελικα τον 2500+.ειναι AQXFA0333XPMW.

με default ταση ειμαι στα 11,5*200 με 34C σταθεροτατος ενω για να παει 12*200 το πηγα στο 1,7 με 35C.Τι λετε ειναι καλος μεχρι τωρα?για ψυξη εχω μια ζαλμαν.

Αρχική απάντηση από akiss

στην αρχη δεν θα γινει overclock

λοοολ

ποσες ωρες ηταν η "αρχη" ??

οι 35 βαθμοι ειναι σε idle?

στην πραγματτκοτητα αντεξα 30 ολοκληρα...λεπταdckix.gifrotlaugh.gif

35 idle kai 39 full load μετα απο 1 1/2 ωρα toast-folding.biggthum.gif

θα τον αφησω σε αυτην την ταχυτητα για καμια εβδομαδα.μετα βλεπουμε.θελω να αρχισω να ασχολουμαι με water cooling.jarswim.gif

καθε βοηθεια καλοδεχουμενη uptosomething.gif

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.