msaris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 καλησπερα, διαβαζω συχνα τα φορουμ ειδικα πριν παρω το τουμπανο και εχω ενα προβλημα. Συγκεκριμενα εχω ενα ι7 920 με 6Χ1gb 1333 ram, ο υπολογιστης αναγνωριζει τα 6gb ram, την 4870 1gb. εβαλα το call of juarez (no cd) και μου κολλαει. συγκεκριμενα κολλαει η εικονα, ο ηχος συνεχιζει κανονικα και μετα απο 5-10 δλπ συνεχιζει η εικονα, το κανει συνεχεια. ειχα 3*1 ραμ και εβαλα αλλες 3*1 ραμ (os vista 64). συμβαινει και σε αλλους ή εχω κανει καμια λαλακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Καλώς ήρθες για αρχή. Όταν λες no cd φαντάζομε ΔΕΝ εννοείς πειρατικό, απλά παίζεις χωρίς το δισκάκι.Δεν είναι εύκολο να πάρεις 1 απάντηση του στηλ «φταίει αυτό», αλλά δοκίμασε τα παρακάτω μήπως και βρεις την λύση.• Εγκατάσταση τελευταίων drivers στην κάρτα γραφικών• Εγκατάσταση τελευταίου patch στο παιχνίδιΌταν λες σου κολλάει, μένει στάσιμο και απλά ακούς ήχους, ή έχει 10 δεύτερα lag η εικόνα με τον ήχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msaris Νοέμβριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 ευχαριστω για την πολυ γρηγορη απάντηση: εβαλα τους νεους drivers της ατι, οταν λεω κολλαει εννοω οτι ειναι στασιμη εικονα, το ποντικι δεν λειτουργει αλλα ο ηχος του παιχνιδιου απο πισω συνεχιζει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Όταν λες no cd φαντάζομε ΔΕΝ εννοείς πειρατικό, απλά παίζεις χωρίς το δισκάκι. Διευκρίνισε το αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanc3lot Νοέμβριος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Φαντάζομαι εννοεί με κάποιο Daemon Tools. Αν ναι, δες μήπως φταίει κάποιο ελλατωματικό εχμ αρχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.