Jump to content

call of juarez - κολλαει

msaris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα, διαβαζω συχνα τα φορουμ ειδικα πριν παρω το τουμπανο και εχω ενα προβλημα. Συγκεκριμενα εχω ενα ι7 920 με 6Χ1gb 1333 ram, ο υπολογιστης αναγνωριζει τα 6gb ram, την 4870 1gb. εβαλα το call of juarez (no cd) και μου κολλαει. συγκεκριμενα κολλαει η εικονα, ο ηχος συνεχιζει κανονικα και μετα απο 5-10 δλπ συνεχιζει η εικονα, το κανει συνεχεια. ειχα 3*1 ραμ και εβαλα αλλες 3*1 ραμ (os vista 64). συμβαινει και σε αλλους ή εχω κανει καμια λαλακια?

Καλώς ήρθες για αρχή.

Όταν λες no cd φαντάζομε ΔΕΝ εννοείς πειρατικό, απλά παίζεις χωρίς το δισκάκι.

Δεν είναι εύκολο να πάρεις 1 απάντηση του στηλ «φταίει αυτό», αλλά δοκίμασε τα παρακάτω μήπως και βρεις την λύση.

• Εγκατάσταση τελευταίων drivers στην κάρτα γραφικών

• Εγκατάσταση τελευταίου patch στο παιχνίδι

Όταν λες σου κολλάει, μένει στάσιμο και απλά ακούς ήχους, ή έχει 10 δεύτερα lag η εικόνα με τον ήχο?

ευχαριστω για την πολυ γρηγορη απάντηση: εβαλα τους νεους drivers της ατι, οταν λεω κολλαει εννοω οτι ειναι στασιμη εικονα, το ποντικι δεν λειτουργει αλλα ο ηχος του παιχνιδιου απο πισω συνεχιζει κανονικα.

Όταν λες no cd φαντάζομε ΔΕΝ εννοείς πειρατικό, απλά παίζεις χωρίς το δισκάκι.

Διευκρίνισε το αυτό :)

Φαντάζομαι εννοεί με κάποιο Daemon Tools. Αν ναι, δες μήπως φταίει κάποιο ελλατωματικό εχμ αρχείο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.