Jump to content

Πρόβλημα κοινόχρηστων αρχείων σε δίκτυο με win 7 και xp home

SCREPTOS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έβαλα την ίδια ομάδα εργασίας έκανα κοινόχρηστους του φακέλους που χρειάζομαι

Έκανα και απεγκατάσταση τα αντιβιοτικά αλλά τπτ. Το καλύτερο που κατάφερα είναι να βλέπω τους φακέλους από τα win 7 στα xp home αλλά να μην έχω το δικαίωμα να τους ανοίξω. Έχει κάνει κάποιος δίκτυο με αυτά τα 2 λειτουργικά. Υπάρχει κάτι που ίσως δεν πρόσεξα?

Όποιος βοηθήσει γρήγορα κερνάω σουβλάκια :)

Φιλε μου βλεπω εισαι απο Καβαλα οποτε θα τα φαω τα σουβλακια να το ξερεις.

Εχθες εκανα φορματ στο πσ του πατερα μου με Win XP PRO eng. Στο δικο μου εχω Win7 Ultimate. Βαζοντας τα απλα στο ιδιο Workgroup με το δικο μου για Domain ειχα προσβαση και στα 2 αμφιδρομη χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Απλα βγαλε απο τα 7 την επιλογη για να μην ζηταει κωδικο στο δυκτιο και τρεξε μια φορα το Wizard των XP για να κανεις ενα τοπικο δυκτιο. Οτι παραπανω χρειαστεις εδω ειμαστε και παλι.

Όταν δεν έχει κωδικό δεν βλέπονται καθόλου με κωδικό μόνο τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα αγγίξω …

Και άρχισα να τα συμπαθώ

Μηπως δεν εχεις τικαρει την επιλογη που εχει για να μπορουν οι αλλοι χρηστες να αλλαζουν τα δεδομενα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.