SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 Έβαλα την ίδια ομάδα εργασίας έκανα κοινόχρηστους του φακέλους που χρειάζομαι Έκανα και απεγκατάσταση τα αντιβιοτικά αλλά τπτ. Το καλύτερο που κατάφερα είναι να βλέπω τους φακέλους από τα win 7 στα xp home αλλά να μην έχω το δικαίωμα να τους ανοίξω. Έχει κάνει κάποιος δίκτυο με αυτά τα 2 λειτουργικά. Υπάρχει κάτι που ίσως δεν πρόσεξα? Όποιος βοηθήσει γρήγορα κερνάω σουβλάκια
billis_kou Νοέμβριος 10, 2009 #2 Νοέμβριος 10, 2009 Φιλε μου βλεπω εισαι απο Καβαλα οποτε θα τα φαω τα σουβλακια να το ξερεις.Εχθες εκανα φορματ στο πσ του πατερα μου με Win XP PRO eng. Στο δικο μου εχω Win7 Ultimate. Βαζοντας τα απλα στο ιδιο Workgroup με το δικο μου για Domain ειχα προσβαση και στα 2 αμφιδρομη χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Απλα βγαλε απο τα 7 την επιλογη για να μην ζηταει κωδικο στο δυκτιο και τρεξε μια φορα το Wizard των XP για να κανεις ενα τοπικο δυκτιο. Οτι παραπανω χρειαστεις εδω ειμαστε και παλι.
SCREPTOS Νοέμβριος 10, 2009 Author #3 Νοέμβριος 10, 2009 Όταν δεν έχει κωδικό δεν βλέπονται καθόλου με κωδικό μόνο τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα αγγίξω … Και άρχισα να τα συμπαθώ
billis_kou Νοέμβριος 10, 2009 #4 Νοέμβριος 10, 2009 Μηπως δεν εχεις τικαρει την επιλογη που εχει για να μπορουν οι αλλοι χρηστες να αλλαζουν τα δεδομενα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.