MV040 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 μια φίλη θέλει να δοκιμάσει τα win 7 και δεν βρίσκει drivers για την mb asus P5V-VM DH στο επίσημο site... υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα? πως μπορεί να βρει drivers???ή δεν χρειάζεται διότι υποστηρίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσει κάτι π.χ από pre-installed drivers των στον installer των windows?Η' παρέχεται η δυνατότητα να κάνει upgrade απο vista (που τρέχει τώρα) και να αποφύγει οτιδήποτε άλλο?ευχαριστώ εκ των προτέρων (αν κάτι είναι αυτονόητο από όσα γράφω ζητώ την κατανόησή σας αλλά λόγω πίεσης χρόνου (θέλει αύριο να τα εγκαταστήσει) και δεν έχω τον χρόνο να ψάξω)
gkatsogr Νοέμβριος 10, 2009 #2 Νοέμβριος 10, 2009 To μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χρειαστεί drivers για την μητρική. Εγώ έχω την P5E-VM HDMI και δεν χρειάστηκε να βάλω τίποτα, όχι μόνο για την μητρική αλλά και για το υπόλοιπο hardware. To μόνο που έβαλα extra είναι οι drivers της nvidia.To μόνο πρόβλημα που είχα είναι με το scanner της HP 4470.
MV040 Νοέμβριος 10, 2009 Author #3 Νοέμβριος 10, 2009 ωραία... ας δοκιμάσει έτσι κι αν δουλέψει έχει καλώς. αλλιώς το γυρίζει σε vista πάλι εκτός αν υπάρχει σίγουρος τρόπος.
greekfragma Νοέμβριος 10, 2009 #4 Νοέμβριος 10, 2009 θα βρει μόνο του τα driver και ότι δε βρει βάζει τα αντίστοιχα των vista. θα δουλέψει 100%
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.