Jump to content

drivers για asus P5V-VM DH σε win 7

MV040

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μια φίλη θέλει να δοκιμάσει τα win 7 και δεν βρίσκει drivers για την mb asus P5V-VM DH στο επίσημο site... υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα? πως μπορεί να βρει drivers???

ή δεν χρειάζεται διότι υποστηρίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσει κάτι π.χ από pre-installed drivers των στον installer των windows?

Η' παρέχεται η δυνατότητα να κάνει upgrade απο vista (που τρέχει τώρα) και να αποφύγει οτιδήποτε άλλο?

ευχαριστώ εκ των προτέρων (αν κάτι είναι αυτονόητο από όσα γράφω ζητώ την κατανόησή σας αλλά λόγω

πίεσης χρόνου (θέλει αύριο να τα εγκαταστήσει) και δεν έχω τον χρόνο να ψάξω)

To μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χρειαστεί drivers για την μητρική. Εγώ έχω την P5E-VM HDMI και δεν χρειάστηκε να βάλω τίποτα, όχι μόνο για την μητρική αλλά και για το υπόλοιπο hardware. To μόνο που έβαλα extra είναι οι drivers της nvidia.

To μόνο πρόβλημα που είχα είναι με το scanner της HP 4470.

ωραία... ας δοκιμάσει έτσι κι αν δουλέψει έχει καλώς. αλλιώς το γυρίζει σε vista πάλι:) εκτός αν υπάρχει σίγουρος τρόπος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.