copperfield Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Προσφατα αγορασα εναν SSD και εχω καποιες ερωτησεις 1. Xρειαζεται καποια ρυθμιση στo Βiοs? 2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα? 3. Εχει καλυτερη αποδοση στα 7 απ οτι στα XP? Παντως απ οσο καιρο τον εχω, δεν εχω προσεξει καποια super-doοper αποδοση... Υπαρχει καποιο bench να τρεξω? και πόσο βαθμο θα πρεπει να βγαλω? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Νοέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61062 Link to comment Share on other sites More sharing options...
copperfield Νοέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Για να μη διαβαζω κατεβατα, μπορεις να απαντησεις σε αυτα ακριβως που ρωταω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 εφόσον υπάρχουν ήδη γραμμένα πήγαινε διάβασέ τα....βαριέσαι μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
copperfield Νοέμβριος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Ναι, βαριεμαι να διαβαζω σελιδες για κατι που μπορει να απαντηθει με ενα ναι ή οχι, ή με μια γραμμη.Υποτιθεται οτι γραφτηκα εδω για να παρω βοηθεια, οχι για να παραπεμφθω σε κατι που γινεται και χωρις την εγγραφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 οκ...περίμενε τότε κάποιον που δε θα βαρεθεί να σου απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Ναι, βαριεμαι να διαβαζω σελιδες για κατι που μπορει να απαντηθει με ενα ναι ή οχι, ή με μια γραμμη.Υποτιθεται οτι γραφτηκα εδω για να παρω βοηθεια, οχι για να παραπεμφθω σε κατι που γινεται και χωρις την εγγραφη. Forum ειναι εδω οχι helpdesk φιλτατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
copperfield Νοέμβριος 9, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 oxι αλλα αχρηστα μυνηματα plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 1. Xρειαζεται καποια ρυθμιση στo Βiοs? 2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα?3. Εχει καλυτερη αποδοση στα 7 απ οτι στα XP?1.Δεν ξερω2.Ισως3.Μπορει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Προσφατα αγορασα εναν SSD και εχω καποιες ερωτησεις1. Xρειαζεται καποια ρυθμιση στo Βiοs? 2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα? 3. Εχει καλυτερη αποδοση στα 7 απ οτι στα XP? Παντως απ οσο καιρο τον εχω, δεν εχω προσεξει καποια super-doοper αποδοση... Υπαρχει καποιο bench να τρεξω? και πόσο βαθμο θα πρεπει να βγαλω? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
copperfield Νοέμβριος 10, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Πως ξεχωριζω αν ειναι SLC ή ΜLC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Νοέμβριος 10, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Ο dellman εδωσε καθοριστική απάντηση :whistle2::whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 10, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Προσφατα αγορασα εναν SSD και εχω καποιες ερωτησειςΜε'γειά1. Xρειαζεται καποια ρυθμιση στo Βiοs? Αν το αναφέρει ο κατασκευαστής του μόνο. Δες τις οδηγίες του.2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα?Όλα φθείρνται και οι κλασικοί μηχανικοί. Torrents παράνομα εννοείτε κομμένα.3. Εχει καλυτερη αποδοση στα 7 απ οτι στα XP?Όχι, ο δίσκος είναι δίσκος σε οποιδήποτε OS. Τωρα αν κάποιο OS έχει καλύτερους drivers καλύτερο FileSystem και βγάζει καλήτερα νούμερα είναι άσχετο με τους SSD. Πως ξεχωριζω αν ειναι SLC ή ΜLC?τον ανοιγεις, κοιτάς τα νουμερα και τους κωδικούς που υπάρχουν πανω στα chips και googlaρεις ή ψάχνεις να δεις τι λέει ο κατασκευαστής.Παντως απ οσο καιρο τον εχω, δεν εχω προσεξει καποια super-doοper αποδοση... Υπαρχει καποιο bench να τρεξω? και πόσο βαθμο θα πρεπει να βγαλω?Ευχαριστω Να σε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 10, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Αν βαριέσαι να μην ρωτάς. Και μεγάλη χάρη σου κάνουν τα παιδιά που σου δίνουν το link. Κλειδώνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.