Jump to content

Nεος SSD: Eρωτησεις

copperfield

Recommended Posts

Προσφατα αγορασα εναν SSD και εχω καποιες ερωτησεις

1. Xρειαζεται καποια ρυθμιση στo Βiοs?

2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα?

3. Εχει καλυτερη αποδοση στα 7 απ οτι στα XP?

Παντως απ οσο καιρο τον εχω, δεν εχω προσεξει καποια super-doοper αποδοση... Υπαρχει καποιο bench να τρεξω? και πόσο βαθμο θα πρεπει να βγαλω?

Ευχαριστω:)

Ναι, βαριεμαι να διαβαζω σελιδες για κατι που μπορει να απαντηθει με ενα ναι ή οχι, ή με μια γραμμη.

Υποτιθεται οτι γραφτηκα εδω για να παρω βοηθεια, οχι για να παραπεμφθω σε κατι που γινεται και χωρις την εγγραφη.

Ναι, βαριεμαι να διαβαζω σελιδες για κατι που μπορει να απαντηθει με ενα ναι ή οχι, ή με μια γραμμη.

Υποτιθεται οτι γραφτηκα εδω για να παρω βοηθεια, οχι για να παραπεμφθω σε κατι που γινεται και χωρις την εγγραφη.

Forum ειναι εδω οχι helpdesk φιλτατε :)

2. Ειναι αληθεια οτι φθειρεται εαν του γινονται εγγραφες? Δηλαδη torrents κομμενα?

1.Δεν ξερω

2.Ισως

3.Μπορει.

Παντως απ οσο καιρο τον εχω, δεν εχω προσεξει καποια super-doοper αποδοση... Υπαρχει καποιο bench να τρεξω? και πόσο βαθμο θα πρεπει να βγαλω?

RTFM.jpg

Με'γειά
Αν το αναφέρει ο κατασκευαστής του μόνο. Δες τις οδηγίες του.
Όλα φθείρνται και οι κλασικοί μηχανικοί. Torrents παράνομα εννοείτε κομμένα.
Όχι, ο δίσκος είναι δίσκος σε οποιδήποτε OS. Τωρα αν κάποιο OS έχει καλύτερους drivers καλύτερο FileSystem και βγάζει καλήτερα νούμερα είναι άσχετο με τους SSD.

Πως ξεχωριζω αν ειναι SLC ή ΜLC?
τον ανοιγεις, κοιτάς τα νουμερα και τους κωδικούς που υπάρχουν πανω στα chips και googlaρεις ή ψάχνεις να δεις τι λέει ο κατασκευαστής.

Να σε καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.