Jump to content

μια βοηθεια στα γρηγορα...

goku_dbz

Recommended Posts

εχω ενα δισκο 250GB με δεδομενα (~200GB) που ΔΕΝ θελω να χαθουν...Προκειται να μπει σε ενα υπολογιστη ως δισκος λειτουργικου και να εγκατασταθουν windows vista επανω...Επειδη δεν ξερω, δεν το εχω ξανακανει και δεν θα ηθελα να κανω καμια ...... γινεται αυτο, (εννοειται βεβαια πως δεν θα κανω format)? ή αναγκαστικα χανονται και τα δεδομενα?

Έχει δεδομένα χωρίς να έχει partition? :)

Και ένα να είναι, πάλι partition λέγεται. Το θέμα είναι να μην δώσεις στο Install να δημιουργήσει το παραμικρό, αλλά να χρησιμοποιήσει το υπάρχον.

+1 και από εμένα για αυτό, είναι απλό, αλλά μιάς και μιλάς για 200 γίγα μόνο, σκέψου μήπως πάρεις κανά backup στον εξωτερικό ή μη σκληρό κανενός φίλου , μιάς και δεν έχεις ξανακάνει την διαδικασία έτσι ακριβώς. :)

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ενα δεύτερο δίσκο (εξωτερικό?) και να κάνεις backup εκεί τα αρχεία σου απο τη στιγμή που είναι σημαντικά, καθώς το format δεν είναι ο μόνος τρόπος για να χαθούν.

Τώρα αν για κάποιο λόγο δε παίζει αυτό, εγκατάσταση κανονικά, με πολύ προσοχή μόνο να μη γίνει format. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.