panakaigiotis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Εχω εναν παλιο υπολογιστη pentium 3.Ποια διανομη θα μου προτινατε να περασω.Εχω περασει τα minix αλλα επειδη δεν με βολευουν στην χρηση θελω να τα αλλαξω. Ευχαρηστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Puppy linux, Damn Small linux είναι μερικά. Αν θες Ubuntοειδές, το πιο ελαφρύ είναι το xubuntu όπου και προτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Μια πολλη ελαφρια διανομη ειναι το sidux.Mπορεις να δεις το ελληνικο site: www.sidux.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 edit:αν θες να ειναι παναλαυρο ( ήτοι 60ΜΒ "καταναλωση" RAM ) πας σε διανομες με blacknbox/fluxbox/openbox για γραφικό περιβάλον. καποια εινα:1. fluxbuntu2. crunchbangόμς τα γραφικά αυτα περιβάλοντα δεν ειναι οτι πιο ομορφο-ευχρηστο (για μενα τουλαχιστον)επίσης πολυ ελαφρύ είναι και το LXDE..1. U-lite2. knopixμετά πας σε xfce καπως βαρυ πλεον και αυτο αλλα σε πεντιουμ 3 θα τρεχει. φυσικά όχι όσο γρηγορα τα παραπανω1. xubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.