Jump to content

Εξωτερικός. Ε-sata; Verbatim;

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά κοιτούσα τους σκληρούς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και προς έκπληξή μου οι e-sata έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.. γιατί;

Απο τους διαθέσιμους με e-sata βλέπω τον Verbatim 1.5TB http://www.multirama.gr/products/product?pid=0430021&catid=020801. Aξίζει το εργαλείο; Η μήπως να ξεχάσω esata και να πάω για δοκιμασμένα πράγματα (WD κλπ);

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εdit: Μια ακόμα ερώτηση. Πως τα πάει το eshop με RMA δίσκων (φτου μακριά απο μας ουστ);

οπωσδηποτε θα πας σε esata οτιδηποτε αλλο ειναι πιο αργο και απο τον επιταφιο.

για μαρκα δε ξερω,το verbatim δε μου γεμιζει το ματι

Αυτό που είπες Johnny X. Βασικά σε εσωτερικό θα πάω και αν χρειαστεί ποτέ να βγάλει πόδια.. κουτάκι 15ε. WD οπώς συνήθως, τι λέτε;

Η μήπως να ξεχάσω esata και να πάω για δοκιμασμένα πράγματα (WD κλπ);

Μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα να πας σε usb. Αλλιώς esata.

Εdit: Μια ακόμα ερώτηση. Πως τα πάει το eshop με RMA δίσκων (φτου μακριά απο μας ουστ);

Πλάκα κάνεις σίγουρα... :whip:

Πλάκα κάνεις σίγουρα... :whip:

εμενα οχι μόνο μου άλλαξαν εναν aaks wd ------------------------------------------------------------- αλλα επειδή δεν είχαν τον ιδιο μου έδωσαν πιστωτικό αντι τις τιμής που τον ειχα αγοράσει κ ετσι πήρα εναν aals, ολα αυτα μεσα σε 3 εργάσιμες μέρες ηρθε ο νεος στο υποκατάστημα στο χωρίο μου.

ομοιως με εναν Seagate 1.5TB ηταν DOA. σε 4 μερες μου δωσαν πιστωτικό και παράγγειλα WD

αλλά είπαμε... ε-σοπ:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.