Fandom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Παιδιά κοιτούσα τους σκληρούς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και προς έκπληξή μου οι e-sata έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.. γιατί;Απο τους διαθέσιμους με e-sata βλέπω τον Verbatim 1.5TB http://www.multirama.gr/products/product?pid=0430021&catid=020801. Aξίζει το εργαλείο; Η μήπως να ξεχάσω esata και να πάω για δοκιμασμένα πράγματα (WD κλπ);Ευχαριστώ προκαταβολικά.Εdit: Μια ακόμα ερώτηση. Πως τα πάει το eshop με RMA δίσκων (φτου μακριά απο μας ουστ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 οπωσδηποτε θα πας σε esata οτιδηποτε αλλο ειναι πιο αργο και απο τον επιταφιο.για μαρκα δε ξερω,το verbatim δε μου γεμιζει το ματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Νοέμβριος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 παρε δικο σου κουτι και δισκο για esata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Νοέμβριος 14, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Αυτό που είπες Johnny X. Βασικά σε εσωτερικό θα πάω και αν χρειαστεί ποτέ να βγάλει πόδια.. κουτάκι 15ε. WD οπώς συνήθως, τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Η μήπως να ξεχάσω esata και να πάω για δοκιμασμένα πράγματα (WD κλπ); Μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα να πας σε usb. Αλλιώς esata. Εdit: Μια ακόμα ερώτηση. Πως τα πάει το eshop με RMA δίσκων (φτου μακριά απο μας ουστ); Πλάκα κάνεις σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Πλάκα κάνεις σίγουρα... εμενα οχι μόνο μου άλλαξαν εναν aaks wd ------------------------------------------------------------- αλλα επειδή δεν είχαν τον ιδιο μου έδωσαν πιστωτικό αντι τις τιμής που τον ειχα αγοράσει κ ετσι πήρα εναν aals, ολα αυτα μεσα σε 3 εργάσιμες μέρες ηρθε ο νεος στο υποκατάστημα στο χωρίο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 ομοιως με εναν Seagate 1.5TB ηταν DOA. σε 4 μερες μου δωσαν πιστωτικό και παράγγειλα WDαλλά είπαμε... ε-σοπ:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.