NiTrOwWw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 Έχω το Toshiba QOSMIO X300 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τις λειτουργίες του Τηλεχειριστηρίου ;Γιατί πραγματικά έχει πολλές που είναι άχρηστες ενώ θα μπορούσαν να ήταν πολύ χρήσιμες αν μπορούσα να τις αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 από όσο έχω ασχοληθεί κ έχω παίξει με τα HP που μερικά έχουν κ αυτά τέτοιο τηλεχειριστήριο δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τις λειτουργιές του, μια που οι εντολές που στέλνει έρχονται ενσωματωμένες στο πρόγραμμα που της διαχειρίζεται. ακόμα κ ξεχωριστό πρόγραμμα διαχείρισης του remote δεν νομίζω να καταφέρεις να βρεις το remote μια που δεν είναι com η θύρα του ir αλλά ούτε usb.ίσως με πολύ ψάξιμο να τα καταφέρεις.εγώ όσο κ αν έψαξα βαρέθηκα κ το άφησα ως έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrOwWw Νοέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 και εγώ έψαξα πριν έρθω και ρωτήσω εδώ αλλά δεν βρήκα τίποτα...Αν είναι τόσο δύσκολο και εγώ δεν με κόβω να πολύ ασχολούμαι ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.