Spyrus Απρίλιος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 To κουτί παίζει και αυτό ρόλο στο θόρυβο...αν έχει λεπτή λαμαρίνα...ακούς τα πάντα...Κάνε το Mod από 12 σε 7ή5 Volt για τους ανεμιστήρες.Το Antec μπορεί να κρατήσει πάνω του 3 ανεμιστήρες σε 7-5 Volt λόγω αυτόματης ρύθμισης και είναι καλή πρόταση γιατί έχεις και ένα αθόρυβο τροφοδοτικό με άριστες τάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Απρίλιος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 πιο mod?παντως το κουτι μου και το psu ειναι ολα τα λευτα...300 για την ακριβεια...μαζι... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Απρίλιος 27, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Βασικά και εδώ ισχύει η φράση "Ότι πληρώνεις παίρνεις". Εγώ όταν αγόρασα το pc μου ήταν με ένα απλό midi tower και με αυτό είμαι ακόμα. Οπότε δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Σίγουρα ένα καλό κουτί των 100 ευρώ έχει καλύτερα χαρακτηριστικά όχι μόνο στα θέματα θορύβου αλλά και θερμοκρασίας, σκόνης κλπ. Κάποτε θα έρθει η ώρα να πάρω και εγώ ένα full tower με χοντρή λαμαρίνα και τέτοιο σχεδιασμό που να αποτρέπει τους κραδασμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.