Jump to content

Coolermaster fan hub

FANISTELROOY

Recommended Posts

top1.jpg?1256838389

Ειχα αγορασει 2 τετοια και λεω να τα συνδεσω στο pc μου!

Δουλευει με ολους τους ανεμιστηρες; Γιατι λεει κατι για PWM fans.

Επισης αν το εχει εγκαταστησει καποιος να μου πει μερικες οδηγιες για το πως συνδεω τους ανεμιστηρες κλπ.:baby::baby:

Eπειδη μαλλον το εχεις, οποτε αν μπορεις βοηθησε με γιατι δεν το κοβω να καταφερω να το συνδεσω μονος.

1. installing PWM signal cable

βαζω το καλωδιο στο hubaki, αλλα που θα το συνδεσω στη μητρικη την αλλη ακρη;

2. installing PWM fan

ολα με 4πιν τα βλεπω να ειναι....αρα μαλλον μονο pwm fans παιρνει. Τους απλους δεν υπαρχει τροπος να τους δουλεψουμε σε πιο λιγες στροφες;

3. installing fan speed signal cable

αυτο τι ακριβως κανει; και που πρεπει να συνδεσω τις ακρες που βλεπω οτι ειναι 3πιν;

Σορρυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεεται:wall:

Eπειδη μαλλον το εχεις, οποτε αν μπορεις βοηθησε με γιατι δεν το κοβω να καταφερω να το συνδεσω μονος.

1. installing PWM signal cable

βαζω το καλωδιο στο hubaki, αλλα που θα το συνδεσω στη μητρικη την αλλη ακρη;

βαζεις το pwn καλωδιο στην καταληλη υποδοχη του coolermaster (1-2 πρωτες)

2. installing PWM fan

ολα με 4πιν τα βλεπω να ειναι....αρα μαλλον μονο pwm fans παιρνει. Τους απλους δεν υπαρχει τροπος να τους δουλεψουμε σε πιο λιγες στροφες;

Βαλε 3 pin ανεμηστηρα σε οποια υποδοχή θελεις εκτος απο τις 1-2 ''πρώτες''

3. installing fan speed signal cable

αυτο τι ακριβως κανει; και που πρεπει να συνδεσω τις ακρες που βλεπω οτι ειναι 3πιν;

ενδειξη των στροφων μεσω προγραμματος στο pc, το συνδεεις πανω στην μητρικη σαν εναν ανεμηστηρα

Προυποθεση: 1) rtfm 2)ενα 4pin συνδεμενο στο hub για το ρευμα 3) trial and error

Βασικά είχα κάνει το λάθος να πάρω ένα... και να συνδέσω πάνω όλα τα ανεμιστηράκια μου... βασικά είναι ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΡΜΑ! Ή είμαι χαζος....

Το manual είναι gtp και ακόμα δεν ξέρω αν το έχω συνδέσει σωστά....

Μαζί με την καλωδίωση του Cooler master Sniper είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει ever! :hang3::fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.