Jump to content

Επιτέλους τέλος!!! (αλλαγή tv)

takiskl

Recommended Posts

Βοηθηστε με φιλοι μου! Πρεπει να προχωρησω σε αμεση αγορα...

Δωστε μου την τελικη επιλογη σας!

Ευχαριστω.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Αν πας να τις δεις απο κοντα, θα καταληξεις μονος σου.

Σαν κατοχος της Β750, μπορω να πω με σιγουρια οτι η LH9000 εχει πολυ καλυτερη εικονα.

Προσωπικη αποψη: πιστευω οτι εχει καλυτερη εικονα και απο την Philips 9664.

κι εγω δεν τις εχω δει - και το καλυτερο ειναι να πας να τις δεις απο κοντα-, αλλα εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για την LG LH9000.

• 3 weeks later...

Ολα του γαμου δυσκολα...

Μετα απο ενδελεχες ψαξιμο κατεληξα στην LG 42LH9000. Σας πληροφορω λοιπον οτι πιο ευκολα βρισκεις τα 5+1 νουμερα του τζοκερ, παρα την συγκεκριμενη τηλεοραση. Σε κανονικη τιμη εννοειται, γιατι την βρηκα σε γνωστη αλυσιδα μονο που κοστιζε γυρω στα 400 ευρω παραπανω!!!

Τελικα και υστερα απο διαβεβαιωσεις περι διαθεσιμοτητας την παρηγγειλα απο το apothema.gr (1199 ευρω σε 19 ατοκες) και χτες ενημερωθηκα οτι δεν μπορουν να την βρουν και ισως ακυρωσουμε την παραγγελια.

Καμια ιδεα κανεις;;;

Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα...

Καμια αλλη προταση αναλογης ποιοτητας (200hz,led) και τιμης( max 1200);

Κατσε λιγο να σιγουρευτουμε.

Ψαχνεις την 42LH9000 ή την 42SL9000??

42LH9000.

Αυτην ψαχνω...

Η αναζητηση ελαβε τελος. Αγοραστηκε απο το Media Markt 1249 ευρω(1350 αρχικη) σε 6 ατοκες δοσεις.

Ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες!

Καλη Χρονια!

χθες αγορασα την Philips 42PFL8654 και επαθα ενα μικρο πολιτισμικο σοκ μετα τα 5 χρονια με μια 32αρα Wega....

999E απο Mediamarkt...

Φοβερο μοντελο indeed.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία!!!!

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά τηλεόρασης, η απόσταση θέασης είναι στα 3,5 έως 4,5 μέτρα. Η χρήση της θα είναι η κλασσική για τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και κάποια παιχνιδομηχανή (ps3, xbox360), μέσα στα άμεσα σχέδια είναι και η αγορά ενός blue-ray player.

Με ενδιαφέρει αρκετά το usb να μπορεί να παίζει ταινίες τύπου avi και mkv. Ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων θα με ενδιέφερε να μπορούν να διαβάσουν αλλά από όσο ξέρω δεν μπορεί κάποια να το κάνει ακόμα, μόνο ενσωματωμένους. Τέλος από ποιότητα ήχου και εικόνας θα με ενδιέφερε ό,τι καλύτερο. Η τηλεόραση θα πρέπει να έχει και mpeg2 & mpeg4? Η μόνο το δεύτερο αρκεί?

Το μπάτζετ μου είναι κοντά στα 1600 -1700 €.

Μετά από αρκετό διάβασμα στο φόρουμ για τα χαρακτηριστικά, τις ίντσες κλπ κατέληξα στην Samsung UE46B7000. Πρόσφατα όμως μου μπήκε στο μάτι και αυτή PHILIPS 42PFL9664H.

Σκεφτόμουν και την Samsung UE46B8000 αλλά εκτός του ότι ξεφεύγω λίγο η διαφορά των 100 από τα 200 hz είναι τόσο εμφανής που να αξίζει την διαφορά χρημάτων? Η μελλοντικά με τα ψηφιακά κανάλια θα δω κάποια διαφορά?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων….

Eνώ κοιτούσα το τελευταίο διάστημα τις phillips 9664,9704 είδα ότι εκτός από πρόβλημα διαθεσιμότητας σε πολλά μοντέλα της δεν έχει και τόσο καλές κριτικές σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις.

Έτσι άρχισα να κοιτάω τις Samsung UE40B7000 και UE40B8000

Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω την 8000 από το pixmania στα 1500€. Η απόσταση θέασης είναι 2-2.5m

Πιστεύω ότι τα 200hz κάνουν την διαφορα απο την 7000

Πολύ καλή και η LG 47LH9000 που προτείνετε αλλά νομίζω πως η Samsung UE46B7000 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, εκτός και αν κάνω λάθος.

400 euro όμως διαφορά για τα 200hz αξίζουν(UE46B8000)?Δεν είναι και λίγα....

Κανεις λαθος. Η 46U8000 εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας.

Η διαφορα τους να ξερεις δεν ειναι μονο τα 100-200 Hz (7000 vs 8000).

Εννοούσα καλύτερη εικόνα από την Lg. Διάβασα κάποια reviews στο ιντερνέτ και η διαφορές που παρατήρησα ανάμεσα στις δύο Samsung ήταν ότι η Β8000 είναι στα 200 hz και έχει απόκριση 2 ms ενώ η Β7000 είναι στα 100 hz και στα 4 ms αν δεν κάνω λάθος.

Υπάρχει και κάποια άλλη διαφορά που μου διαφεύγει? Δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα οπότε δεν μπορώ να ξέρω πια από τις δύο έχει καλύτερη εικόνα. Από ήχο πως πάνε?

Η 46Β8000 πιστευω οτι εχει ιδια εικονα με την 47LH9000.

Η 46Β7000 κατωτερη και των 2.

Απο ηχο δεν γνωριζω.

εγώ πάντως με αυτά που διάβασα ψήνομαι άσχημα για LG 47LH9000. Στο ψάξιμο είμαι τώρα για την χαμηλότερη τιμη (και καμιά άτοκη δόση δεν με χαλάει :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.