Jump to content

Επιλογή σωστού UPS

dimitris_s

Recommended Posts

Χαιρετώ.

Θέλω UPS. Θέλω να μπορώ να συνδέσω επάνω του τα εξής:

1) To PC της υπογραφής.

2) To IBM της υπογραφής (550W PSU)

3) Την 26άρα ASUS.

4) Το Internet. Έχω LAN internet. Δηλαδή ο πάροχος μου δίνει απλά ένα καλώδιο UTP. Έχω ένα δικτυάκι με ένα 5άρι switch. Το LAN internet συνδέεται στον server (ΙΒΜ). Ο ΙΒΜ έπειτα μέσω δεύτερου nic συνδέεται με το switch και μοιράζει internet μέσω DHCP σε όποια συσκευή συνδεθεί στο switch. Ουσιαστικά κάνει το routing ο ΙΒΜ, μέχρι να πάρω ένα καλό ασύρματο n router.

Για να προστατέψω και τις υπόλοιπες συσκευές (z-5500, epson printer κτλ), κρίνεται απαραίτητη η αγορά και πολυμπριζου με surge protection;

Αναμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Από την σελίδα που παραθέτω και μετά...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=10&category=UPS&category2=LINE%2520INTERACTIVE

Για όλα αυτά που έχεις καλύτερα από 1000VA και πάνω ή δες και την λύση να βάλεις 2 μικρότερα (και φθηνότερα) σε κάθε πισί χωριστά.

Αυτο εχω... το PC της υπογραφής δεν το σηκώνει οριακά εαν βάλω και την οθόνη επανω, οπότε η οθόνη ειναι σε ενα πολυπριζο ασφαλείας.

Το μεγαλο του πρόβλημα ειναι οτι κανει πολυ φασαρία το μικρο ανεμιστηρακι που εχει... ετσι του έκοψα το πλαϊνό καπακι και συνδεσα εναν ρυθμιζόμενο 120mm ανεμιστήρα.

Θα σου προτείνω την MGE(δεν ξέρω γιατί το e-shop την λέει Eaton) για UPS. Έχω το Ellipse Premium 500 εδώ και 6 χρόνια και αυτή τη στιγμή έχω συνδεδεμένο pc C2D E4500, 4Gb Ram, 8800GT, δύο σκληρούς, μαζί οθόνη και εξ. σκληρό. Σε διακοπή ρεύματος μου τα κρατά ανοιχτά αρκετά ωστέ να κλείσω το pc από Windows.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701038

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.