Jump to content

D Processor 950 Vs Processor E5200

STINK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Intel® Pentium® D Processor 950 (4M Cache, 3.40 GHz, 800 MHz FSB)

Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB)

Έχω αυτά τα 2 CPU και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το ποιός από τους 2 είναι καλύτερος για γενική χρήση (internet, gaming, etc...)

Υπάρχει περίπτωση να βρεις στην αγορά 950?

Λέει ο φίλος ότι ήδη τους έχει και τους δύο.

Το θέμα είναι αν πράγματι είναι καλύτερος ο Ε5200 από τον D950 εκτός από την χαμηλότερη κατανάλωση και την χαμηλότερη θερμοκρασία ???

http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=27521,37212,

Δεν ξέρω τι παίζει με τα set εντολών.

Υπάρχει περίπτωση να βρεις στην αγορά 950?
Έχω αυτά τα 2 CPU και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το ποιός από τους 2 είναι καλύτερος για γενική χρήση (internet, gaming, etc...)

5200 ασυζητητί

Ασφαλώς και τον Ε5200. Συγκρίνεις ουσιαστικά Prescott με C2D...

Σωστά, όμως στα χαρτιά φαίνεται καλύτερος o D950. Πώς μπορεί να δικαιολογείται η υπεροχή του Ε5200? Μόνο από τη διαφορά στην αρχιτεκτονική?

Γιατί βλέπω ότι ο D950 έχει και πολύ μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας και διπλάσια cache κλπ.

Να σημειώσω ότι κι εγώ είμαι σαφώς υπέρ των Core 2 Duo σε σχέση με τους παλιότερους, απλώς θέλω να καταλάβω τι παίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση. :)

Οταν ειχαν βγει οι Core 2 θυμαμαι συγκρίσεις clock to clock ( με λιγα λόγια 3ghz core2 VS 3ghz pentium 4)

Φυσικά οι c2 έβγαιναν 1οι ;)

Το ιδιο ειναι και εδω

Καλυτερα αν μπορει να τους δοκιμάσει και τους 2 αλλιως ας βάλει τον 5200 και ας το παει στα 3 γιγα, πολυ απλό και ανώδυνο!

O E6300 που ήταν στα 1.86GHz με 2ΜΒ L2 ήταν πολύ ταχύτερος από κάθε προηγούμενο intel.

E5200 all the way

Η μητρική που έχω για τα CPU είναι η Asrock 4CoreDual-SATA2 και αυτή την στιγμή έχω τον Ε5200 με fun από Q6600. Είναι εύκολο να τον πάω στα 3Ghz; Και αν ναι από σταθερότητα και ψύξη πιστεύτε ότι θα είμαι οκ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.