Jump to content

Πρόβλημα με usb!

petran_x13

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες έχω το εξής προβληματάκι έχω ένα usb 4gb το οποιο ξαφνικά σε οποιο pc και να το συνδέσω το βρίσκει σαν άγνωστη συσκευή και δεν το αναγνωρίζει υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί?:slap:

΄Εχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.Έχω ενα usb flashaki και δούλευα κανονικα με αυτό εδώ και 2 χρονία περίπου εχθές το έβαλα σε ένα pc μου ανοιξε κανονικά έκανα ότι δουλειές είχα το αποσυνέδεσα και το πήρα σπίτι μου.Ελα όμως που όταν το εβαλα στο pc στο σπίτι μου δν το αναγνώριζε καν δοκίμασα να το βάλω και σε άλλους υπολογιστές και τίποτα κανένας δν το αναγνώριζε.Τι μπορεί να έχει συμβεί καμία ιδέα κανείς??

΄Εχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.Έχω ενα usb flashaki και δούλευα κανονικα με αυτό εδώ και 2 χρονία περίπου εχθές το έβαλα σε ένα pc μου ανοιξε κανονικά έκανα ότι δουλειές είχα το αποσυνέδεσα και το πήρα σπίτι μου.Ελα όμως που όταν το εβαλα στο pc στο σπίτι μου δν το αναγνώριζε καν δοκίμασα να το βάλω και σε άλλους υπολογιστές και τίποτα κανένας δν το αναγνώριζε.Τι μπορεί να έχει συμβεί καμία ιδέα κανείς??

R.I.P

Δεν σωζεται λες ε?Στο λέω γτ μου είχε συμβεί ξανά αυτό πριν 2 χρονια περιπου με ενα αλλο flashaki το οποίο είχα βάλει πάλι σε pc του ίδιου χώρου με το χθεσίνο και πάλι μετα δν έπαιζε πουθενα.Προβλημα με antivirus παιζει ή οχι??

Δεν σωζεται λες ε?Στο λέω γτ μου είχε συμβεί ξανά αυτό πριν 2 χρονια περιπου με ενα αλλο flashaki το οποίο είχα βάλει πάλι σε pc του ίδιου χώρου με το χθεσίνο και πάλι μετα δν έπαιζε πουθενα.Προβλημα με antivirus παιζει ή οχι??

η usb θύρα που το βάζεις αν βάλεις κάτι άλλο το αναγνωρίζει κανόνικα?

η usb θύρα που το βάζεις αν βάλεις κάτι άλλο το αναγνωρίζει κανόνικα?

παίδες το flash είναι r.i.p το δοκίμασα σε 5 pc τα 3 με χρ το 1 vista και το άλλο 7 τίποτα παντού νεκρό και το ένα από αυτά με τα χρ ήταν από internet cafe που το ίδιο ακριβώς usbaki του κολλητού μου δούλεψε!:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.