fanisk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 Καλημερα, Ειχα τα Vista να καθονται(αυθεντικα), και ειπα να τα ξαναπερασω μετα απο το format που ομολογουμενως χρειαζοταν στο pc. Επισης ειχα τα MS Office 2003(αυθεντικα και αυτα), και τα περασα(προφανως!). Εκανα τις ενεργοποιησεις οπως επρεπε, - αφου αυθεντικα ειναι, τι προβλημα να εχουν? - αλλα ακομα και τωρα (περασαν 3 βδομαδες) καθε φορα που ανοιγω κατι απο το MS office(word,excel,outlook,powerpoint κ.α) πεταγεται καθε φορα το παρακατω μηνυμα. Επισης, οταν τελειωσα το format, περασα το backup των email που ειχα, και υστερα το εσβησα. Συνεχιζει ομως καθε φορα που ανοιγω το outlook να μου βγαζει και το παρακατω μηνυμα, να παταω ok, να με πηγαινει στην ευρεση αρχειου και να πατω cancel. Εχω κανει κατι λαθος και μου τα εμφανιζει συνεχεια? Υπαρχει τροπος να εξαφανιστουν τα 2 παραπανω παραθυρα γιατι αρχιζει να γινεται εκνευριστικο να τα βλεπω, ενω στην ουσια και αποδοχη εχω πατησει, και το backup το περασα?! Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Πήγαινε στο C:\Program Files\Microsoft Office\ και βρες ένα εκτελέσιμο π.χ Winword. Κάνε δεξι κλικ επάνω του και πάτα εκτέλεση ως διαχειριστής. Αποδέξου το EULA. Κλείσε και ξανάνοιξε το Office και δε θα στο ξαναβγάλει.Για να κάνεις εισαγωγή του PST αρχείου, πήγαινε από το Outlook, αρχείο, εισαγωγή και διάλεξε το PST που είχες πάρει backup. Βλέπω ότι σου γράφει E:\backup.pst οπότε υποψιάζομαι ότι κάτι πήγε στραβά. Πως το έκανες backup και πως το έκανες restore μετά; Άλλαξες τη διαδρομή του PST αρχείου από τους προσωπικούς φακέλους; Το PST το έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Να'σαι καλα φιλε Δημητρη, σε ευχαριστω για τον χρονο σου.Ετοιμο το πρωτο θεμα..ολα οκ.Για το δευτερο τωρα..το PST το ειχα σε 2ο σκληρο δισκο, μετα το φορματ και την εγκατασταση, εκανα εισαγωγη του PST στο outlook για να ανακτησω τα email μου, και υστερα το εσβησα μιας και δεν χρειαζοταν.Backup το εκανα απο την εξαγωγη, και υστερα παλι εισαγωγη με τη νεα εγκατασταση.Σκεφτηκα να κρατησω νεο backup με τα υπαρχοντα email, και να το βαλω παλι στο ιδιο path μπας και ξεκολλησει, τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Για δοκίμασε το εξής:1) Άνοιξε το Outlook.2) Εργαλεία - Ρυθμίσεις λογαριασμού3) Καρτέλα αρχεία δεδομένων.4) Στο Προσωπικοί Φάκελοι, σε ποια διαδρομή βρίσκεται το αρχείο PST; Υπάρχει όντως το PST εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 10, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Για δοκίμασε το εξής:1) Άνοιξε το Outlook.2) Εργαλεία - Ρυθμίσεις λογαριασμού3) Καρτέλα αρχεία δεδομένων.4) Στο Προσωπικοί Φάκελοι, σε ποια διαδρομή βρίσκεται το αρχείο PST; Υπάρχει όντως το PST εκεί;Καλημερα Δημητρη, ναι υπαρχει εκει το PST με τη διαδρομη E:\backup.pst (το οποιο οπως ειπα προηγουμενως, το εχω διαγραψει πλεον αφου περασα παλι τα email, δεν υπαρχει πλεον τετοιο αρχειο στον δισκο Ε.)Τι κανω? Καταργηση?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Ψάξε για το που είναι το PST στο δίσκο σου (λογικά στο C:\Users\Username\AppData\Local\Microsoft\Outlook\Outlook.pst για Vista). Μετά πήγαινε Εργαλεία - Ρυθμίσεις λογαριασμού - καρτέλα Αρχεία δεδομένων. Πάτα προσθήκη και βάλε το PST αρχείο σου. Τέλος πάτα στο "Ορισμός ως προεπιλογής".Επανεκκίνησε το Outlook και λογικά θα δουλέυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 11, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Δημητρη σου επισυναπτω φωτο γιατι με μπερδεψες λιγο..το αρχειο PST που "ψαχνει" δεν υπαρχει πια γιατι οπως ειπα το διεγραψα μετα την ανακτηση των email. Ριξε μια ματια αν θες και πες μου τι να κανω?(υποθετω κλικ σε αυτο και καταργηση?) Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Το Προσωπικοί φάκελοι με διαδρομή Ε:\backup.pst επέλεξέ το και πάτα διαγραφή. Κάνε επανεκκίνηση το Outlook και δες αν θα διορθωθεί. Εάν όχι, εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 11, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Διορθωθηκε..σε ευχαριστω πολυ! Αν βρω καποιο αλλο παραθυρο που επιμενει να πεταγεται απο το πουθενα, θα σε ενοχλησω παλι.. χεχε!Να'σαι καλα Δημητρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.