Jump to content

i7 920 ή i7 860

throwdown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες θα παρω νεο pc και ειμαι αναμεσα στον 920 και στον 860, το pc το θελω για games κυριως,

ποιον απο τους 2 προτεινεται?

ο 860 μου φαινεται συμφωνα με αυτα που ειδα σε benchmarks καλυτερος απο τον 920

τι να παρω?:wall:

920 και από εμένα.

λόγω tripple channel

λόγω Χ58 (κορυφαίο chipset)

λόγω του ότι εχω καταλάβει ότι κάνει καλύτερο o/c, και όταν είναι o/ced είναι πιο γρήγορος από τον 860.

λόγω του ότι θα έχεις μητρική συμβατή με τους επόμενους επεξεργαστές της intel (i9).

Εγω θα έπερνα τον 920. Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που λέει πως αν δε θέλεις να κάνεις o/c και δεν έχεις σκοπό να κάνεις cf/sli, τότε ο 860 θα σε καλύψει μια χαρά και μάλιστα με λιγότερα χρήματα.

thanks boys, επειδη θα γινει και o/c στο pc μου φαινεται θα καταληξω στον 920 με την Asus p6t deluxe v2 και για ram θα βαλω corsair dominator 1600αρες

thanks boys, επειδη θα γινει και o/c στο pc μου φαινεται θα καταληξω στον 920 με την Asus p6t deluxe v2 και για ram θα βαλω corsair dominator 1600αρες
Βάλε και μια ΑΤΙ HD 4890 και θα έχουμε ακριβως το ίδιο σύστημα. :dance3:
εβαλα την 5870 , μια χαρα παει το συστημα μην το ματιαξω:dance3:
Ωραία επιλογή. Σε τι υλοποίηση την πήρες;

Εγώ θα κάνω υπομονή 3-4 μήνες, για ένα γενικό Fermi-ρισμα :fist:

Σωστά τα λες!!! Αυτή την περίοδο το μόνο που ρωτάς είναι "Ποια 5870 υπάρχει διαθέσιμη"

Αν μάλιστα βρεις και την υλοποίηση που ψάχνεις, μπορείς να παίξεις και jocker! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.