Alexgk Νοέμβριος 11, 2009 #41 Νοέμβριος 11, 2009 Βρε μπροστά στα λεφτά ξεχνάνε και ιδεολογίες και όλα. Έχω δει "ιδεολόγους" με κάτι αυτοκίνητα πολυτελείας και έναν τρόπο ζωής που λυπάμαι όσους παίρνουν στο λαιμό τους.
geogeoland Νοέμβριος 12, 2009 #43 Νοέμβριος 12, 2009 Ρε θα ρθούν μέρες που θα δούμε τον Σισσέ και τον Στολτίδη στον δρόμο με πανό και δεν θα το πιστεύουμε!! Ποτέ δεν ξέρεις που θα χτυπήσει αυτή η...."κρίση". :sick: http://www.tvxs.gr/v25801 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!! :rofl::rofl::rofl::rofl:
deninho Νοέμβριος 12, 2009 #44 Νοέμβριος 12, 2009 Εχμ, πέρα από ΟΣΦΠ & ΠΑΟ (με σειρά budget), άντε και καμιά εξαίρεση σε Άρη & Μαρούσι, σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 οι παίκτες έχουν απλώς έναν καλό μισθό, και σε πολλές ομάδες, απλώς δεν πληρώνονται. Καμία σχέση με τα μισθολογικά των ομάδων της Σούπερ Λίμπας Τα αιτήματά τους είναι λογικά -δε ζητάνε κατώτατο μισθό, αλλά να διασφαλιστεί ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα-. Έχουν υπάρξει αρκετές φορές, όπου αθλητές της Α1 έχουν βγάλει τη σαιζόν με δανεικά από τους συμπαίκτες τους. Παρ'ότι μου χαλάει λίγο το πρόγραμμα (το άλλο Σ/Κ είχε ΟΣΦΠ - ΠΑΟ), δε θεωρώ ότι είναι παράλογοι
geogeoland Νοέμβριος 12, 2009 #45 Νοέμβριος 12, 2009 Δε ξέρω ρε συ, δεν ασχολούμαι με μπάσκετ-ποδόσφαιρο, ειδικά με τα "εσωτερικά" των ομάδων, και δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ κιόλας. Το βρήκα πάντως τρομερά αστείο ως είδηση, σε συνδυασμό και με το post του Snips :p:p
cherryman Νοέμβριος 12, 2009 #46 Νοέμβριος 12, 2009 να συμπληρώσω οτι σε παλαιότερες ανάλογες απεργίες των καλαθοσφαιριστών συγκεκριμένα, τα αιτήματα αφορούσαν και μισθολογικά παιχτών της Α2 που εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
LL_NEO Νοέμβριος 14, 2009 #47 Νοέμβριος 14, 2009 cherryman να σε ρωτήσω ρε φίλε. Το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ των αιτημάτων των καλαθοσφαιριστών;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.