vasi Νοέμβριος 9, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Λίγο άσχετοΞέρει κανείς πόσα πληρώνεις (μεταφορικά + τελωνείο) για full tower cases, άνω των 13 kg από Αγγλία;Τελωνείο δεν έχει !!!, μεταφορικά έδωσα 46 λίρες,μέσα σε 5 εργάσιμες ήμερες μου ήρθε στην πόρτα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 20, 2009 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Έμενα μου αρέσει η διάταξη που έχει. Και γιατί δεν είναι ότι καλύτερο απο θέμα aircooling? Με τόσους ανεμιστήρες που έχει δεν νόμίχω πως θα αντιμετωπίσει κανένα προβλημα. Με 2 92αρδες να βαζουν αερα μονο δεν κανεις και πολλα πραγματα, ειδικα οταν στον χωρο που ειναι οι vgas δεν μπαινει καθολου αερας. Γιαννη προτεινε κατιμε αερα θα μεινω Ντινο με λενε. Θα κοιταγα το raven που ειπαν τα παιδια ή κανενα coolermaster αν και η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι πολυ πισω αν κρινω απο το ATCS 840 μου που ειναι αθλιο σε αυτο τον τομεα. P.S. Ελπιζω να μην πηρες κουτι ακομα, αλλα αργησα να απαντησω λογω στρατου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 21, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Atc-840-Silver-RC-840-SSN1-GP.htm που είδα πρόσθατα σε ένα Πλαίσιο μπορεί και να σου κάνει.Αρκετά μεγάλο για τις ανάγκες σου, καλή ποιότητα κια αρκετά φθηνό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Νοέμβριος 23, 2009 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Το Khaos εκτός από τεράστιο έχει και απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Μιλάμε για 16 κιλά βαμμένο μαύρο αλουμίνιο, πάχους κυρίως 3mm (στο εσωτερικό 2mm). Είχα την τύχη να στήσω ένα σύστημα με αυτό το κουτί, και να το περιεργαστώ από κοντά. Προσωπικά δεν μου αρέσει η εμφάνισή του, αλλά από άποψη στιβαρότητας και ποιότητας στα μέταλλα σχεδόν δεν έχει αντίπαλο. Μιλάμε για τανκ, μπροστά του τα μέταλλα των lian li φαίνονται σαν χαρτόνια. Το αυτό ισχύει και για το πολύ μικρότερο adamas. http://www.hardwaresecrets.com/article/587/1 Τεράστιο μειονέκτημα η τιμή του imo (παλιότερα υπήρχε στο πλαίσιο), όπως και το γεγονός της απουσίας οποιουδήποτε tool management feature. Άμα παίζεις συχνά μέσα στο κουτί, θέλει περισσότερη δουλίτσα. Ρε φίλε, 1η φορά είδα αυτό το case (από το post σου) και παραλίγο να μου πέσουν τα μαλλιά ! Πραγματικά απίστευτη κατασκευή. Ως τώρα θεωρούσα το TJ07 ως το "top" case με άνετους χώρους για πλήρη watercooling setup (με 1 triple/quatro rad βέβαια) μέσα στη case, άλλα και το Khaos δεν πάει καθόλου πίσω. Απλώς, σε τέτοια κουτιά, όταν πας να τα πετσοκόψεις για τις ανάγκες του WC setup, νιώθεις ένα σφύξιμο στην καρδιά . @def: Ίσως θες να κοιτάξεις και τις MountainMods cases. Είναι παγκοσμίως γνωστές κυρίως λόγω της δυνατότης για πλήρη εσωτερικά WC setups με πολλάπλα rads/loops. Αν δηλαδή στο μέλλον ενδιαφερθείς να βάλλεις νεράκι στα φουρνάκια σου, δεν θα το μετανιώσεις. Άλλα προφανώς κάνουν και για air cooling, αναλόγως των side panels που θα διαλέξεις, μπορούν να πάρουν περισσότερα fans από την πλειοψηφεία των full towers. Και τιμές πολύ λογικές (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.