Jump to content

Προτασεις ηχειων[Πρωην κατοχος Ζ5500]

PolomanGR

Recommended Posts

@ Spanaks

Μάλλον δεν ξέρεις και πολλά απο λάμπες...

Επειδη ουτε εγω ξερω για πες τι ακριβως κανουν οι λαμπες εδω;;;

(Εχω ενισχυτη για κιθαρα με λαμπα,αλλα φανταζομαι δεν εχει καμια σχεση....)

Μεχρι τωρα σε ενα εψαξα απο εδω απο κει,μου εχει κλεισει το ματι:

Denon AVR-1910

και

Yamaha YST-SW515

Και θελω ΔΥΟ κολονες με συνολικο budget καπου 1200-1500€ (-800€,400-700€) (θα εξαρτηθει απο το value4money των ηχειων) και μελοντικα θα προσθεσω και λοιπα ηχεια κεντρο πισω,ωστε να γινει ολοκληρομενω 5.1

Βεβαια σκεφτομαι και το ενδεχομενο να παρω και κεντρικο ηχειο φωνης,αλλα δεν ξερω αν αξιζει εξαρχεις...ή ειναι καλυτερα να δωσω ολα τα λεφτα για ηχεια...

Το κεντρικό θα έλεγα να το πάρεις πρωτα και μετα τα άλλα 2 ;)

Παιδια,αλλαζω στοχους καθε δυο μερες,αλλα νομιζω τωρα ειμαι πολυ κοντα σε αυτο που θα με ικανοποιησει...

Klipsch RF-62,NAD c355,δυο ηχεια,καθαρα για μουσικη....

Μουσικη=2 ηχεια

ταινιες= κεντρικό και ολα τα αλλα μετά;)

Για μουσικη το ηθελα,απλως ελεγα να εχω την προοπτικη να το κανω και για ταινιες,αλλα τελικα,θα βγει αχρηστο να το κανω 5.1 , και ετσι παω για ενα συστημα για μουσικη καθαρα και μονο...

• 2 weeks later...

Μια που ζητάς ποιότητα, φρόντισε να μειώσεις στο ελάχιστο τις ανακλάσεις σε τοίχους (midhigh + high) και στις γωνίες (bass), αλλιώς τα ηχεία θα πάνε χαμένα, όσα λεφτά και να πληρώσεις γι' αυτά.

Σε σπίτι, αν δεν αφιερώσεις χώρο ειδικά για ακροάσεις, πρόσεξε την διακόσμηση.

Παιδια,ευχαριστω για την βοηθεια,εχει 5 μερες που πηρα,στερεοφωνικο klipsch RF-62 με τον NAD C355BEE

:) :)

Just perfect ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.