PolomanGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 Ο τιτλος τα λεει ολα,αφου περιμενα εδω και ενα μηνα αντικασταση απο το e-shop,μετα απο τηλεφωνημα που τους εκαναν μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση απο την αντιπροσωπια και οτι πιστωθηκαν,οποτε εγω ζητησα τα λεφτα μου πισω να παω να ψωνισω ηχεια απο αλλου... Τωρα,δεν θελω απαραιτητα ηχεια 5.1,και μπορω να διαθεσω (συνολικα) καμια 500 €. Επειδη διαβαζω εδω για τις ΤΑΙΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες των ηχειων υπολογιστη με αλλα ηχεια θελω να ακουσω προτασεις οτιδηποτε ηχοσυστηματα ετοιμα,η που να "χτισω" εγω (2 ηχεια,woofer και τι αλλο χρειαζετε). Επειδη οπως καταλαβατε δεν διαθετω εμπειρια στο θεμα,και θελω να "μαθω",θελω αν μπορειτε να μου λετε και πλεονεκτηματα μειονεκτηματα καθε προτασεις....:...: Αυτο που θελω ειναι ΔΥΝΑΤΑ ηχεια με καλη ποιοτητα (θα μου πειτε:ασε ρε φιλε σοβαρα...)αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι μετραει πολυ η δυναμη για μενα μιας και μενω σε χωριο,σε σπιτι 200 τ.μ.,και με αυλη,οποτε θελω να'χω την δυνατοτητα να ακουω και σ'ολο το σπιτι,και το καλοκαιρι στην αυλη μου ανοιγωντας την μπαλκονοπορτα και βγαζοντας τα στην βεραντα.... Επισης,να διευκρινισω,θα τα παιζω μεσω υπολογιστη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εσύ δεν είσαι που τα έκαιγες?Θα δοκίμαζα μια λύση του τύπου http://www.thomann.de/gr/behringer_a500_studioendstufe.htm+http://www.odes.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-sound.tpl&product_id=1911&category_id=169&option=com_virtuemart&Itemid=5για την περίπτωσή σου.με έλεγχο έντασης από το pc... σε σχέση με τα 5500 σε ποιότητα και ένταση δεν το συζητάω...Ίσως και κάτι τέτοιο:http://www.thomann.de/gr/the_box_cl_106112_basis_bundle.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Spanaks αυτο λεει τιποτα ? Ειναι τερατα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Δεν ξέρω... πάντως μου γαργαλάει το ενδιαφέρον.Ωραία τιμούλα. Το σπίτι θα αντέξει?Είχα προτείνει σε ένα παλικάρι από εδώ αυτά...http://www.thomann.de/gr/jbl_jrx_125bundle.htmΑπό ότι κατάλαβα δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος. http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062675565&postcount=37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη..και ειναι σετακι με ενισχυτη που τα σικωνει..απλα ειναι επαγγελματικα ηχεια..στυλ συναυλιας Αλλα ειναι Ωμη δυναμη :clap: Και αμα τα παρει το παιδι..και τα τσιτωσει..θα ακουει αυτος και ολο το χωριο μαζι του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 φιλε POloman τα λεφτα τα πηρες στα χερια σου η το υποθετεις οτι θα στα δωσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 9, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 φιλε POloman τα λεφτα τα πηρες στα χερια σου η το υποθετεις οτι θα στα δωσουν? Υποθετω.... Spanaks αυτο λεει τιποτα ? Ειναι τερατα.. Χμμμμμμμμμμμμμμμ..... Δεν ξέρω... πάντως μου γαργαλάει το ενδιαφέρον.Ωραία τιμούλα. Το σπίτι θα αντέξει? Είχα προτείνει σε ένα παλικάρι από εδώ αυτά... http://www.thomann.de/gr/jbl_jrx_125bundle.htm Από ότι κατάλαβα δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος. http://www.thelab.gr/showpost.php?p=...5&postcount=37 ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Τωρα με κεντρισατε το ενδιαφερον....... Ευτυχως ο κοντινοτερος γειτονας (εκτος απο μια γιαγια που δεν ακουει,ειναι πααανω απο 50 μετρα οποτε...... ) Βεβαια με τα συγκεκριμενα νομιζω,οτι τα 50 μετρα ειναι λιγα.... Μετα απο πολυ σκεψη,ειτε παρω πισω τα λεφτα ειτε οχι,μαλλον θα σκασω λεφτα για καλα ηχεια,μια και οπως καταλαβατε για μενα μονο αυτα εχουν καλο value for money Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Κεντρίσου λίγο ακόμα και με τα CERWIN VEGA VE 8. Το ξέρω βγαίνεις λίγο έξω από το budget. P.S. Κάποιος Spanaks τα έχει στη σοφίτα του αλλά δε θυμάμαι ποιος... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 P.S. Κάποιο παλικάρι τα έχει στη σοφίτα του αλλά δε θυμάμαι ποιος... post number 4 (Το λεει και στην υπογραφή του ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 τσαμπα κανεις ονειρα,δε θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99,99999999999999999999% δε προκειται να παρεις λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Κεντρίσου λίγο ακόμα και με τα CERWIN VEGA VE 8. Το ξέρω βγαίνεις λίγο έξω από το budget.P.S. Κάποιος Spanaks τα έχει στη σοφίτα του αλλά δε θυμάμαι ποιος... :p VE-12 έννοείς... (αλλά cerwin στην ελλάδα τέλος προς το παρόν, καθώς πήρα το τελευταίο ζεύγος...) Σε σύγκριση με τα Ζ-5500 (λίγο πριν ξηλωθούν και πάνε πάλι στο pc).:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 9, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Παιδια εχω προβληματιστει εντονα,διαβασα και του αλλου του παιδιου τα παραπανω για τα θυρια που πηρε...ειδα οτι και οτι ο spanaks δεν ικανοποιειτε με τιποτα (ολο ηχεια αλλαζεις αδερφε... ),και σκεφτομαι το εξης,μιας και θελω ο πολυ δυναμη,και ειδικα σε woofer,να χτυπησω ενα σετ ηχειων οπως τα THE BOX PA 252 ECO MKII E800 SET που προτεινε ο πιτσιρικος πιο πανω (απο οτι καταλαβα ειναι καλα για την περιπτωση μου,ή αν επιτρεψει το budget και τα JBL JRX 125 BUNDLE){Μπορει καποιος να μου τονισει τις διαφορες μεταξυ τους,ΕΚΤΟΣ των 500€???} Και να χτυπησω κανα subwoofer μετα απο λιγο καιρο (ειχα δει ενα ωραιο 1000W Yamaha καπου,αλλα δεν το βρισκω τωρα... :fist:)... Οποτε και θα'μαι πιστευω κομπλε για αρκετο καιρο (ελπιζω μονο μην καταληξω σαν τον spanaks,να κανω συλλογη απο ηχεια στην αποθηκη... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Οι σημαντικότερες διαφορές που βλέπω είναι στην ισχύ των ενισχυτών (διπλάσια ισχύ το ακριβό σετ) και στην ποιότητα των ηχείων... Τώρα αν αξίζει η διαφορά, δεν ξέρω. Αν σκεφτείς ότι με τη διαφορά παίρνεις ένα δεύτερο σετ από θα φθηνά το σκέφτεσαι παραπάνω...:red:Αλλά με αμιγώς επαγγελματικό σύστημα ηχείων - ενισχυτή κάνεις παραχώρηση στην ποιότητα (που θα νιώθεις όταν παίζεις σε χαμηλές εντάσεις).p.s. μου πήρε 6 σετ ηχείων υπολογιστή για να καταλάβω ότι ακόμα και τα 5500 δεν μου φτάναν τελικά... (και δυστυχώς οι αναβαθμίσεις δεν θα σταματήσουν γμτ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 9, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Οι σημαντικότερες διαφορές που βλέπω είναι στην ισχύ των ενισχυτών (διπλάσια ισχύ το ακριβό σετ) και στην ποιότητα των ηχείων... Τώρα αν αξίζει η διαφορά, δεν ξέρω. Αν σκεφτείς ότι με τη διαφορά παίρνεις ένα δεύτερο σετ από θα φθηνά το σκέφτεσαι παραπάνω...:red: Αλλά με αμιγώς επαγγελματικό σύστημα ηχείων - ενισχυτή κάνεις παραχώρηση στην ποιότητα (που θα νιώθεις όταν παίζεις σε χαμηλές εντάσεις). p.s. μου πήρε 6 σετ ηχείων υπολογιστή για να καταλάβω ότι ακόμα και τα 5500 δεν μου φτάναν τελικά... (και δυστυχώς οι αναβαθμίσεις δεν θα σταματήσουν γμτ) Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αλλα ΔΕΝ σκοπευω να παιζω σε χαμηλες εντασεις (Νομιζω το καταλαβατε αυτο απο την συνηθεια μου να καιω τα z5500 (7 φορες,για την ιστορια.... =.= )).... Τελικα δεν το επιασα ομως,αξιζει η διαφορα των 500€ ??? Εμπιστευομαι την κριση σου,εχουν περασει απο τα χερια σου πολλα ηχεια..... Edit: Βρηκα ενα σετακι με ενισχυτη παρομοιο του αλλου... http://www.thomann.de/gr/the_box_pa_252_eco_mkii_bundle.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Το χέρι στη φωτιά δεν το βάζω γιατί δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο.Αλλά το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο site σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις ότι θες, να το δοκιμάσεις και άμα δε σου αρέσει, το επιστρέφεις εντός 30 μερών και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.Οπότε αν καταλήξεις σοβαρά σε κάτι τέτοιο, μπορείς να πάρεις το φθηνό σετ και άμα δε σε καλύπτει το επιστρέφεις (μεταφορικά επιστροφής δικά σου όμως ε...) και παίρνεις τα λεφτά για κάτι άλλο.Μεταξύ μας, σε σπίτι δε νομίζω να χρειάζεσαι παραπάνω.Το μεγάλο + των JBL είναι ότι το κάτω woofer παίζει μόνο χαμηλές, ενώ στο φθηνό σετ και τα 2 15" παίζουν μεσαίες-χαμηλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 9, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 τσαμπα κανεις ονειρα,δε θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99,99999999999999999999% δε προκειται να παρεις λεφταTωρα που το θυμηθηκα,καποτε ειχα διαβασει την εγγυηση απο της logitech που υποχρεωνε το καταστημα σε αντικατασταση Ή επιστροφη χρηματων,δεν ελεγε κατι για πιστωση...Τωρα δεν μπορω να την βρω ομως,και αυτη στην logi,το χειροτερα οργανωμενο site εχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 28, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 τσαμπα κανεις ονειρα,δε θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99,99999999999999999999% δε προκειται να παρεις λεφτα Φιλε,ή πεφτεις εξω,η εγω ειμαι στην 00,0000000000000000000001% περιπτωση,με πηραν τηλ και μου ειπαν να παω να παρω τα λεφτα απο το καταστημα στην ξανθη,μπορει να ζοριστικα με την ολη κατασταση,αλλα αμα μιλησεις με τους σωστους ανθρωπους γινετε δουλεια,αψογοι... Πλεον ειμαι πολυ κοντα στο να παρω αυτου τους ειδους τα ηχεια,και οταν με το καλο επιστρεψω απο την 7ημερη,που φευγω δευτερα,θα δω τι περισεψε απο την εκδρομη,συν τα λεφτα που θα παρω πισω,και πιστευω θα το καλυψω το ποσο... Τωρα,αφου πλεον το βλεπω σοβαρα το θεμα,πρεπει να διαλεξω συστημα.... Ετυχε προχθες ακουσα κατι JBL,που ειχαν ενα woofer,οχι δυο οπως αυτα που προτεινε καποιος,και ενω μου αρεσε πολυ η ποιοτητα και η ενταση των ψηλων,μπορω να πω οτι δεν με εντυπωσιασε το woofer,μου φανηκε πιο αδυναμο και αστοχο και απο αυτο των z5500 ,ισως ιδεα μου να ηταν,βεβαια δεν ξερω και σε τι ενταση επαιζε.... Επειδη εχω καταληξει και σε τι χρηση θα το εχω,ισως εχετε να προτεινετε και κατι ακομα,τα ηχεια θα συνδεονται ΟΠΤΙΚΑ με τον Υ/Η ,και η βασικη θεση τους θα ειναι ενα δωματιο 4χ3,ΑΛΛΑ συχνα θα μεταφερονται στο σαλονι,13χ5(σε σημεια φτανει και 7),και επισης οταν καλοκαιριαση στον ανοιχτο χωρο τις αυλης μου... Και εδω τιθετε το εξης ερωτημα απο μενα... Αυτα τα ηχεια,κανουν για την χρηση που τα θελω...???? http://www.thomann.de/gr/the_box_pa_252_eco_mkii_bundle.htm Επισης,ποσο επηρεαζει ο ενισχυτης την αποδοση,δηλαδη σε αυτο το σετ,σε σχεση με το αποπανο θα υπαρχει "αισθητη" διαφορα....? http://www.thomann.de/gr/the_box_pa_252_eco_mkii_e800_set.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mads Δεκέμβριος 15, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Αν και έιμαι λίγο off-topic..Δεν θα σου προτείνω ηχεία, αλλα αν παίζεις μουσική απο το σου θα σου προτείνω ένα απο αυτά. http://www.neuhauslabs.com/Είναι απλά απίστευτο για τα λεφτά του την χρηστικότητα και τον ανεπανάληπτο ήχο που παραγει αυτό το μαραφέτι.*Διόρθωση: απο το PC σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 15, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Στις εντάσεις που παίζει το παλικάρι δεν είναι για λάμπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 15, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Αν και έιμαι λίγο off-topic..Δεν θα σου προτείνω ηχεία, αλλα αν παίζεις μουσική απο το σου θα σου προτείνω ένα απο αυτά. http://www.neuhauslabs.com/Είναι απλά απίστευτο για τα λεφτά του την χρηστικότητα και τον ανεπανάληπτο ήχο που παραγει αυτό το μαραφέτι.*Διόρθωση: απο το PC σουΤελικα με αρκετο ψαξιμο (σε ηχο) κατεληξα στο να παρω ενα πληρες ηχοσυστημα,στυλ 5.1 ,συγκεκριμενα ειδα ενα εκπληκτικο συστημα,με ηχεια energy,και woofer ενεργο yahama 270W,και θα παρω κατι παρομοιο.Δεν θα το συνδεω μεσω PC,μιας και το δωματιο ειναι αρκετα μικρο για την δυναμη των ηχειων που θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.