panakaigiotis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 Εχω 2 υπολογιστες και θέλω να τους συνδεσω μεταξυ τους μέσω ενος modem.Συγκεκριμενα θελω να γυρισω το modem σε hub αλλα θελω να μπορω να μπαινω και στο ιντερνετ(δλδ δεν θελω να αλλαξω την λειτουργια του modem στο 100%).Εχει κανεις ιδεα πως μπορει να γινει αυτο;Tο modem εχει 4 θυρες ethernet και μια θυρα usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Εχω 2 υπολογιστες και θέλω να τους συνδεσω μεταξυ τους μέσω ενος modem.Συγκεκριμενα θελω να γυρισω το modem σε hub αλλα θελω να μπορω να μπαινω και στο ιντερνετ(δλδ δεν θελω να αλλαξω την λειτουργια του modem στο 100%).Εχει κανεις ιδεα πως μπορει να γινει αυτο;Tο modem εχει 4 θυρες ethernet και μια θυρα usb. το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις τις ρυθμίσεις αυτόματες , και απλά με ένα καλώδιο ethernet να συνδέσεις και το 2ο pc πάνω στο modem-router Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakaigiotis Νοέμβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Το θεμα ειναι οτι θελω να βλεπω το pc με το οποιο ειμαι συνδεδεμένος πραγμα που δεν μπορώ να το δω.Ξερεις πως μπορω να ρυθμισω το modem καταλληλα ωστε να βλεπω και τον αλλο υπολογιστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 αυτό δεν είναι ρύθμιση στο router αλλά στον υπολογιστή, είναι ρύθμιση των windows. θα πρέπει να διαλέξεις ένα φάκελο ή έναν σκληρό δίσκο και μέσα από της ιδιότητες να τον κάνεις κοινόχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakaigiotis Νοέμβριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 αυτο μπορει να γινει και απο τα linux;Π.χ. απο τα ubuntu?Και κατι ακομη μπορω αν εχω netbook να διαβαζω cd απο το desktop;Δηλαδη μπορω να χρησιμοποιω το οπτικο μεσο του σταθερου υπολογιστη μεσω του netbook; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 αυτο μπορει να γινει και απο τα linux;Π.χ. απο τα ubuntu?Και κατι ακομη μπορω αν εχω netbook να διαβαζω cd απο το desktop;Δηλαδη μπορω να χρησιμοποιω το οπτικο μεσο του σταθερου υπολογιστη μεσω του netbook;δεν το έχω δοκιμάσει αλλά βλέπω ότι γίνεται κοινή χρήση στο dvd-rw με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στους σκληρούς δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakaigiotis Νοέμβριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια.Θα το δοκιμασω και αν προκυψει προβλημα θα το αναφερω παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Αν δεν το εχεις δοκιμασει ακομα, ναι γινεται χρηση του dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakaigiotis Νοέμβριος 28, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 τελικα το προσπαθησα αλλα δεν εγινε τπτ και δεν νομιζω να φταιει το modem-router μεσω windows τι αλλο μπορω να κανω ετσι ωστε να το υλοποιησω ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.