Hydra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-PD5HJvEUCU&feature=player_embedded info Torchlight is an action role-playing-game for the PC made by the creators of Diablo, Fate, and the never-released Mythos among other games. Set in the mining town of Torchlight, players will adventure to uncover the mysteries of the Ember mines. It offers a fully featured character leveling system, randomized dungeons, hordes of monsters, and gobs of great loot. The adventure is set in the mining settlement of Torchlight, a boomtown founded on the discovery of rich veins of Ember – a rare and mysterious ore with the power to enchant or corrupt all that it contacts. This corruptive power may have dire consequences however, and players set out into the nearby mountains and depths below to discover the full extent of Ember’s influence on the civilizations that have come before. Players will choose from among three character classes, and venture from the safety of the town of Torchlight into randomly generated dungeon levels, with a huge variety of creepy monsters, endless variations of loot to find, and quests to complete. The endless randomization ensures a long-lived gameplay experience. System Requirements: OS: Windows 2000 or later Processor: x86-compatible 800MHz processor Memory: 512MB Graphics: DirectX-compatible 3D graphics with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950) DirectX®: 9.0c Hard Drive: 400MB Μολις το πρωτοειδα,μου θυμισε λιγο Trine με αλλη καμερα και περισσοτερα εφε. Πιστευω αξιζει
Spyrus Νοέμβριος 7, 2009 #2 Νοέμβριος 7, 2009 Είναι το Diablo Clone από τους δημιουργούς του Fate, Diablo 1
scrolllock Νοέμβριος 7, 2009 #3 Νοέμβριος 7, 2009 Πραγματι και μενα τα γραφικα το Trine μου θυμισαν. Ωραια γραφικα και εφε (καρτουνιστικα βεβαια), χειρισμος και καμερα πολυ κοντα στο στυλ του Diablo και γενικα ενα αρκετα καλο παιχνιδι. Diablo δεν ειναι βεβαια...αλλα οσο περιμενουμε...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #5 Δεκέμβριος 3, 2009 Κατέβασα χθες το demo, το πήρα πρέφα χάριν ενός post του Fandom και πραγματικά φαίνεται να έχει πολύ μέλλον.Το έχει πάρει κανείς; Το έχει προχωρήσει; Κοστίζει μόλις 20 δολάρια, δηλ. 13 ευρώ και παίζει και με Paypal.Άριστος Diablo clone, κόλλησα χθες καμιά ώρα (όλα τα που με απογοητεύουν RPG εκτός 2-3 φεύγουν στο 10λεπτο από το PC).
Dolly Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Δεκέμβριος 3, 2009 Είναι από τους δημιουργούς του οριτζιναλ Diablo και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι COPY/PASTE.Το item scaling quality, οι 3 κλάσεις, και τα σκιλς (έμμεσα) είναι πολύ ίδια.Τα γραφικά είναι προφανώς πολύ καλύτερα, ΕΧΕΙ GAMBLE, και είναι ΜΕΓΑΛΟ αρκετά.Το τελείωσα με μούλο, αλλά προσοχή γιατί στην αρχή παρασύρθηκα με την πώρωση και έσφαξα ένα τύπο που έχεις chain quest για αυτόν και μετά δεν προχωρεί η πλοκή, και από το lvl 17 ξανά άρχισα!Για κάτι χωρίς σκέψη είναι φανταστικό και για φίλους του Diablo.Aaa και κάτι άλλο, στα shrines που βάζεις ένα αντικείμενο σου (όπλο συνήθως) και στο βελτιώνει, μπορείς να βάζεις το ίδιο όσες φορές θες όχι μόνο μια… είχα κάνει έτσι ένα τσεκούρι να είναι ο φονιάς των λαών.
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #7 Δεκέμβριος 3, 2009 Άμα είχε και ένα Paladin δεν ήθελα τίποτα άλλο γμτ, αλλά για τώρα μια χαρά θα το λιώσω thanks!
Dolly Δεκέμβριος 3, 2009 #8 Δεκέμβριος 3, 2009 Ναι Γιάννη θα καρά-γουστάρεις!Word of advice στο Hard θα είναι φάσεις που ειδικά σαν melee θα φας ΠΟΛΕΣ μάπες, αν θες νορμάλ σύνθήκες try Normal :hi:
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #9 Δεκέμβριος 3, 2009 Το έχεις τελειώσει; Πες μου ότι άμα τελειώσεις το normal μεταφέρεις το χαρακτήρα στο hard... αυτό μόνο πες μου.. τέλος. Μέχρι και το soundtrack θυμίζει diablo.
Dolly Δεκέμβριος 3, 2009 #10 Δεκέμβριος 3, 2009 Δεν είναι ακρίβώς έτσι, μόλις το τελειώσεις, κάνεις "retire" τον μούλο σου, και μετά κάνεις create νεο για το hard, ΑΛΛΑ, ο νέος είναι "ο γιος του retired" οπότε πέρνει κληρονομιά 1 αν θυμάμε καλά item (πχ, όπλο, κάτι) και κάποια άλλα bonuses σαν ο γιός ενός μεγάλου μαμιολαρά! Δεν το έπαιξα πάλι γιατί ήρθε 1 μέρα μετά το dragon age και καταλαβαίνεις... Και τώρα εν αναμονή της 5870 έχω μια 6800 και δεν μπορώ καν να το τρέξω
michalos Δεκέμβριος 4, 2009 #11 Δεκέμβριος 4, 2009 Δεν είναι ακρίβώς έτσι, μόλις το τελειώσεις, κάνεις "retire" τον μούλο σου, και μετά κάνεις create νεο για το hard, ΑΛΛΑ, ο νέος είναι "ο γιος του retired" οπότε πέρνει κληρονομιά 1 αν θυμάμε καλά item (πχ, όπλο, κάτι) και κάποια άλλα bonuses σαν ο γιός ενός μεγάλου μαμιολαρά! Δεν το έπαιξα πάλι γιατί ήρθε 1 μέρα μετά το dragon age και καταλαβαίνεις... Και τώρα εν αναμονή της 5870 έχω μια 6800 και δεν μπορώ καν να το τρέξω Γιατι? το εχω δοκιμασει σε fx5500 και παιζει..αργα βεβαια αλλα παιζει.Σε 6800 θα παιζει ανετα
Hydra Δεκέμβριος 4, 2009 Author #12 Δεκέμβριος 4, 2009 Πολυ καλο παιχνιδακι και εγω που δε παιζω πολλα τετοια,εχω ψιλοπορωθει
Shaman Δεκέμβριος 4, 2009 #13 Δεκέμβριος 4, 2009 Καλό καλό... Εγώ αφού ξεμπέρδεψα με το Dragon Age το "έπιασα" τώρα.Τέλειωσα το πρώτο Dungeon. 35 πατώματα κατέβηκα, αν δεν έχασα το μέτρημα με τους ορόφους. 2-3 πατώματα ακόμα και θα είχαμε φτάσει στον πυρήνα της γης.Τώρα πάω στο επόμενο, στο graveyard, αν και είμαι στο τσακ να κάνω retire τον βάρβαρο και να ξεκινήσω έναν caster..
Dolly Δεκέμβριος 4, 2009 #14 Δεκέμβριος 4, 2009 Ο μούλος είναι ασταμάτητος πιο μετά... αν και φίλος με caster πάλι φρατζόλες κόβει απλά είναι πιο χάρτινος.
Hydra Δεκέμβριος 4, 2009 Author #15 Δεκέμβριος 4, 2009 Εγω παιδια απλα xp_αρω ετσι,τα quest δε μου λεει αν τα χω κανει η οχι,ουτε που να παω κτλπ.
Fandom Δεκέμβριος 4, 2009 #16 Δεκέμβριος 4, 2009 Χαίρομαι που σου άρεσε Jpavly! Παίξε όμως στο hard γιατί το νορμαλ είναι πολύ εύκολο. Και υπομονή με το μούλο και το inventory management..
jimakos21 Δεκέμβριος 4, 2009 #17 Δεκέμβριος 4, 2009 Παίδες είναι και online είναι μόνο online ή είναι single game?
Dolly Δεκέμβριος 4, 2009 #18 Δεκέμβριος 4, 2009 single game σίγουρα, σε λίγο θα σου πω και για ονίνε τι παίζει! (κάνω unrar 40 γιγα τώρα)
jimakos21 Δεκέμβριος 5, 2009 #19 Δεκέμβριος 5, 2009 Ωραίο παιχνιδάκι.. Λες και παίζω παλιές καλές εποχές diablo 2.. Κρίμα να μην έχει 1 panadin και 1 monk και να μην ειναι online θα λιώναμε όλοι! Will I be able to play Torchlight online?A: Because of the relatively short development window and tiny development team, we decide to focus our efforts on making a complete single-player experience. However, we are already in development of a massively multiplayer action-RPG set in the world of Torchlight for future release
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2009 #20 Δεκέμβριος 5, 2009 Aφού το τερμάτισα μια φορά το βαρέθηκα.Πολύ βαρετό το συνέχεια dungeon.Επίσης και τα unique/set πέφτουν βροχή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.