sokraths kelerhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2009 καλησπερα παιδια!!πηρα ενα mio digiwalker,εχει το λογισμικο της mio...μπορω εγω να του βαλω με καπιο τροπο windows mobile???(απο πισω σε ενα χαρτακι λεει windows ce core 5.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokraths kelerhs Νοέμβριος 7, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 kala e.....me ypoxreosate!!euxaristw gia tis apantiseis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Καλησπέρα, Μπορείς να απευθυνθείς στο γραφείο 215 στον δεύτερο όροφο για επιστροφή χρημάτων. Sorry που δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σε θέμα που το έβαλες και σε λάθος κατηγορία ε; Το μεταφέρω και εύχομαι να σου απαντήσουν, εγώ ξέρω αλλά τώρα πείσμωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Νοέμβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 και ενα αλλο ερωτημα ειναι πιο mio digiwalker αφου τετοια υπαρχουν 10αδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.